ΘέμαΤοπικά

Δ. Δέλτα: Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων δικαιούχων για το πρόγραμμα «ΚΑΛΥΨΗ»

Ο Δήμος Δέλτα καλεί άτομα ηλικίας είκοσι πέντε (25) έως τριάντα εννέα (39) ετών, οι οποίοι περιλαμβάνονται στις ωφελούμενες μονάδες Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος κατά τον μήνα Μάρτιο του 2023 και κατοικούν εντός του Δήμου ΔΕΛΤΑ , όπως αυτό προκύπτει από την αίτηση για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα, να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα Κάλυψη.

Ο αιτών μπορεί να είναι ο δικαιούχος της αίτησης του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος, ο/η σύζυγος αυτού (ή μέλος συμφώνου συμβίωσης) ή φιλοξενούμενο μέλος νοικοκυριού του Ελαχίστου Εγγυημένου Εισοδήματος, που επιθυμεί να διαμείνει σε νέα κατοικία. Στην αίτηση συμπληρώνονται τα μέλη του νοικοκυριού που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα Κάλυψη, ήτοι το σύνολο των μελών που θα διαμένουν κάτω από την ίδια στέγη στο πλαίσιο του Προγράμματος.

Ο αιτών και τα υπόλοιπα μέλη του νοικοκυριού εντάσσονται στο Πρόγραμμα, εφόσον πληρούν τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

α. Δεν έχουν ιδιόκτητη πρώτη κατοικία.

β. Η εγκεκριμένη αίτηση για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα έχει υποβληθεί για τον Δήμο Δέλτα.

Η αίτηση υποβάλλεται στον Δήμο Δέλτα και συγκεκριμένα στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Δέλτα, επί της οδού Παν. Σπύρου 2 και Αγίου Γεωργίου 1ος όροφος στα Διαβατά έως την 21/09/2023 (προθεσμία 10 εργάσιμων ημερών από την έκδοση της πρόσκλησης).

Διαβάστε εδώ την σχετική Πρόσκληση.

Κατεβάστε από εδώ το έντυπο της Αίτησης.

Δείτε ακόμη:
Ιώνια 2023: Μετά τη Μαριώ έρχεται ποντιακό γλέντι με Στάθη Νικολαΐδη, Κώστα Σιώπη

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.