Δήμοι - ΠεριφέρειεςΠολιτιστικά

Ωραιόκαστρο: Με μηνύματα συμπαράστασης προς τους πλημμυροπαθείς η συναυλία Βελεσιώτου – Λυμπερόπουλου

Με την σκέψη όλων στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας, με μηνύματα συμπαράστασης και με την ευχή να ορθοποδήσουν γρήγορα οι άνθρωποι στις πληγείσες περιοχές πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο Ωραιόκαστρο η συναυλία της Φωτεινής Βελεσιώτου, στην οποία συμμετείχε ο Σώζος Λυμπερόπουλος, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023» του Δήμου Ωραιοκάστρου.

«Υποφέρουμε όλοι με όσα συμβαίνουν στη Θεσσαλία. Πάντα υπάρχει περίσσευμα καρδιάς και εύχομαι να το μοιραστείτε, για να απαλύνουμε τον πόνο των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται», είπε η Φωτεινή Βελεσιώτου, καλωσορίζοντας το κοινό στη συναυλία.

«Η σκέψη όλων μας είναι στους πλημμυροπαθείς, είμαστε στο πλευρό τους», είπε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, και ευχαρίστησε τους κατοίκους και τους επισκέπτες του Δήμου Ωραιοκάστρου που αγκάλιασαν τις συναυλίες, τις θεατρικές παραστάσεις και τις δράσεις πολιτισμού που έγιναν σε Ωραιόκαστρο, Καλλιθέα και Μυγδονία στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023». «Θέλω να σας ευχαριστήσω που αγκαλιάσατε αυτή την προσπάθεια και συμμετείχατε μαζικά στις υψηλού επιπέδου εκδηλώσεις που διοργανώσαμε σε συνεργασία με τους πολιτιστικούς συλλόγους του τόπου μας. Ευελπιστούμε και την επόμενη χρονιά να κάνουμε όμορφες εκδηλώσεις με αγαπημένους καλλιτέχνες», είπε ο κ. Τσακίρης. Τη συναυλία άνοιξε ο Σώζος Λυμπερόπουλος με γνωστά και αγαπημένα τραγούδια.

Δείτε ακόμη:
Δ. Ωραιοκάστρου: Εκδηλώσεις στη Ν. Φιλαδέλφεια για την «Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μ. Ασίας»

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.