Δήμοι - Περιφέρειες

Αλεξανδρίδης: «Εδώ ζωντανεύει ξανά η ελπίδα για το δήμο μας»

«Εδώ ξαναζωντανεύει η ελπίδα για το δήμο μας. Ξαναζωντανεύει η ελπίδα στις μητέρες ότι τα παιδιά τους θα φοιτούν σε σύγχρονα σχολεία, η ελπίδα σε όλους μας ότι θα έχουμε στις γειτονιές μας πάρκα, πλατείες, καλοσυντηρημένους δρόμους και πεζοδρόμια και κυρίως έναν καθαρό δήμο».

Από την περιοχή Ελπίδα του Ευόσμου, ένα σημείο σημαδιακό, όπως το χαρακτήρισε, ξεκίνησε τις προεκλογικές του ομιλίες, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου, ο επικεφαλής της παράταξης «Δήμος Πρωταγωνιστής», Λευτέρης Αλεξανδρίδης. 

Μπροστά σε πλήθος κόσμου υπογράμμισε ότι στόχος της παράταξής του είναι η αναβίωση του θεσμού των τοπικών συμβουλίων, ώστε η κάθε γειτονιά του δήμου να μεταφέρει ευκολότερα τα προβλήματα στη δημοτική Αρχή.

Σημείωσε, παράλληλα, ότι θα προχωρήσει σε συντήρηση και ανάπλαση του πάρκου Φωκά, στο οποίο έπαιζε και ο ίδιος όταν ήταν παιδί και τόνισε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα της περιοχής, η έλλειψη ασφάλειας, θα αντιμετωπιστεί με την τοποθέτηση επαρκούς φωτισμού.

Ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην αντιμετώπιση των πλημμυρικών φαινομένων που αντιμετωπίζει συχνά η Ελπίδα, σημειώνοντας ότι θα γίνουν οι απαραίτητες εργασίες, ώστε να μη βουλώνει από τις φερτές ύλες ο υπάρχων αγωγός ομβρίων υδάτων και παράλληλα θα επιδιωχθεί η κατασκευή καινούργιου αγωγού για την οριστική επίλυση του προβλήματος. «Δεν μπορούμε να ανεχτούμε η Ελπίδα να είναι τόσο υποβαθμισμένη. Δεν θέλουμε να είμαστε ουραγοί στις εξελίξεις στην πόλη. Θέλουμε να είμαστε πρωταγωνιστές, γιατί αυτό αξίζουμε. Με εσάς αρωγούς θα λύσουμε όλα τα προβλήματα. Στείλτε στο δημοτικό συμβούλιο ανθρώπους δικούς σας, από τη γειτονιά σας. Στις 8 Οκτωβρίου δώστε δύναμη σε εμάς, για να κάνουμε τον δήμο μας πρωταγωνιστή. Να μεγαλώνουν οι επόμενες γενιές ισάξια με τα άλλα παιδιά της πόλης. Δεσμευόμαστε ότι θα αλλάξει ο τόπος μας για εμάς και τα παιδιά μας. Από την 1η Ιανουαρίου θα είμαστε δίπλα στους συνδημότες μας σε κάθε γειτονιά», ανέφερε ο επικεφαλής της παράταξης «Δήμος Πρωταγωνιστής».

Δείτε ακόμη:
Λευτέρης Αλεξανδρίδης, ο υποψήφιος δήμαρχος που… κάθεται με τη νεολαία! (vid)

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.