Δήμοι - Περιφέρειες

Ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης στην Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου

Την Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Λευτέρης Αλεξανδρίδης, συνοδευόμενος από στελέχη της παράταξης «Δήμος Πρωταγωνιστής».

Ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εργαζόμενους στην Υπηρεσία Πρασίνου για τα ζητήματα που τους απασχολούν και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην προσπάθειά τους να φέρουν εις πέρας τα καθήκοντά τους.

Κύριο θέμα της συζήτησης αποτέλεσε η ανάγκη μετεγκατάστασης της Υπηρεσίας Πρασίνου, η οποία στεγάζεται στο υπόγειο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου (ΔΑΚ) Ευόσμου, με ό,τι κινδύνους και προβλήματα αυτό συνεπάγεται.

Αυτοψία στον περίγυρο του 24ου Δημοτικού Σχολείου

Παράλληλα, ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης πραγματοποίησε αυτοψία στον περίγυρο του 24ου Δημοτικού Σχολείου. Τα έργα στον περίγυρο θα έπρεπε να είχαν ήδη ολοκληρωθεί από τον Σεπτέμβριο του 2022, προκειμένου να παραδοθεί εγκαίρως το σχολείο στους μαθητές και τις μαθήτριες και να μη χαθεί η σχολική χρονιά. Κάτι που, δυστυχώς, δεν επέτρεψε η χαρακτηριστική κωλυσιεργία της διοίκησης του Δήμου…

Δείτε ακόμη:
Αυτοψία Λευτέρη Αλεξανδρίδη στο ΕΠΑΛ Ευόσμου – Συνάντηση με τους εργαζόμενους που προειδοποιούν για ατύχημα

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.