Δήμοι - ΠεριφέρειεςΘέμα

Ο Κωνσταντίνος Νανούσης υποψήφιος με τον Π. Τσακίρη και την παράταξη «Ανθρώπων Έργα»

Διευρύνεται με αξιόλογες και ικανές προσωπικότητες ο συνδυασμός «Ανθρώπων Έργα» του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου.

Ο Κωνσταντίνος Νανούσης δηλώνει ότι στηρίζει τον Παντελή Τσακίρη και θα είναι υποψήφιος στις εκλογές με την παράταξη «Ανθρώπων Έργα».

Ακολουθεί σύντομο βιογραφικό σημείωμα του Κωνσταντίνου Νανούση:

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη. Ολοκλήρωσα τη φοίτηση μου στο 15ο Λύκειο Θεσσαλονίκης και είμαι απόφοιτος του Πολυτεχνείου με πτυχίο  Ηλεκτρονικού Μηχανικού και Μηχανικών Υπολογιστών. Επίσης, είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού MSc του Τμήματος Πολιτικής Υγείας και Σχεδιασμού Υπηρεσιών Υγείας της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Κύπρου. Μιλώ άριστα την Αγγλική και τη Βουλγάρικη γλώσσα.

Είμαι εγγεγραμμένος στο Εθνικό Μητρώο Αιμοδοτών και ενεργός αιμοδότης από το 2010, ενώ είμαι μέλος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Θεσσαλονίκης.

Εργάζομαι  ως ηλεκτρονικός μηχανικός στην 3η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας και κατέχω τη θέση Προϊστάμενου στο Τμήμα Βιοϊατρικής Τεχνολογίας.

Μέσα από θέσεις ευθύνης τα τελευταία οκτώ χρόνια στο συνδικαλισμό (μέλος του συλλόγου εργαζομένων της 3ης και 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας), υπερασπίστηκα με πάθος τα εργασιακά δικαιώματα των συναδέλφων. Από το 2006 είμαι μόνιμος κάτοικος Ωραιοκάστρου το οποίο και αγάπησα. Λόγω της επαγγελματικής μου δραστηριότητας στον ευαίσθητο τομέα της υγείας, αφουγκράστηκα προβλήματα πολλών κοινωνικών ομάδων και έτσι με χαρά αποδέχτηκα τη πρόσκληση του Παντελή Τσακίρη, Δημάρχου Ωραιοκάστρου, ενός νέου ανθρώπου με όραμα, πάθος για δουλειά και προσφορά προς το συνάνθρωπο και είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ωραιοκάστρου με την παράταξη ”Ανθρώπων Έργα” για να συνεχίσουμε δυναμικά να κάνουμε ακόμη περισσότερα έργα που θα βελτιώσουν τον Δήμο μας».

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου και επικεφαλής του συνδυασμού «Ανθρώπων Έργα», Παντελής Τσακίρης, τονίζει:

«Με πίστεψε από την πρώτη στιγμή! Πιστεύω και εγώ πολύ στον Κώστα Νανούση. Έχει να προσφέρει πολλά στον Δήμο μας. Η επιστημονική του κατάρτιση και η επαγγελματική του σταδιοδρομία τον χαρακτηρίζουν ως έναν άνθρωπο ικανό για πολλά πράγματα! Τον καλωσορίζω στην παράταξη μας ”Ανθρώπων Έργα” και του εύχομαι από καρδιάς κάθε επιτυχία».

Δείτε ακόμη:
Η Αναστασία Δουδουλάκα-Διακάκη και η Πατζεχρούλα (Ρούλα) Καρούζου υποψήφιες με τον Π. Τσακίρη

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.