Δήμοι - ΠεριφέρειεςΘέμα

Η Αναστασία Δουδουλάκα-Διακάκη και η Πατζεχρούλα (Ρούλα) Καρούζου υποψήφιες με τον Π. Τσακίρη

Με την Αναστασία Δουδουλάκα-Διακάκη και την Καρούζου Πατζεχρούλα (Ρούλα) από το Μελισσοχώρι ενισχύεται ο συνδυασμός «Ανθρώπων Έργα» του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου.

Οι κυρίες Δουδουλάκα-Διακάκη και Καρούζου δηλώνουν ότι στηρίζουν τον Παντελή Τσακίρη και θα είναι υποψήφιες στις εκλογές με την παράταξη «Ανθρώπων Έργα».

Ακολουθούν σύντομα βιογραφικά σημειώματα:

Δουδουλάκα-Διακάκη Αναστασία

Γέννημα-θρέμμα από το όμορφο Μελισσοχώρι, είμαι παντρεμένη με τον Γιάννη Διακάκη και έχουμε ένα γιο τον Γρηγόρη. Διατηρούμε κτηνοτροφική φάρμα στο Μελισσοχώρι και έχω αναλάβει την εμπορική της διαχείριση.

Τα τελευταία χρόνια έχω αναπτύξει έντονη εθελοντική δράση με την ενεργή συμμετοχή μου ως Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκειακών τάξεων.

Αν και είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με τα κοινά, θα ήθελα να μου δοθεί η δυνατότητα να κάνω πράξη τα όνειρα της γενιάς μου. Αγαπώ το Μελισσοχώρι και  προσδοκώ μέσα από την εκλογή μου να συμβάλω και εγώ στη μεγάλη προσπάθεια του άξιου δημάρχου μας, Παντελή Τσακίρη, να κάνει ακόμα περισσότερα για τον Δήμο μας.

Καρούζου Πατζεχρούλα (Ρούλα)

Γεννήθηκα στη Λιβαδειά Βοιωτίας και τα τελευταία 15 χρόνια ζω στο Μελισσοχώρι. Αποφοίτησα από το τμήμα Χρηματοοικονομικών Εφαρμογών με ενασχόληση σε βιομηχανία, ασφαλιστική και εκτελωνιστικά γραφεία. Τα τελευταία πέντε συναπτά έτη δραστηριοποιήθηκα ενεργά σε συλλόγους σχολείων.

Η πορεία μου αντικατοπτρίζει τη δέσμευση μου στην πρόοδο, την ανάπτυξη της τοπικής κοινότητας και στη διασφάλιση της ευημερίας. Με τη στήριξη του δημάρχου μας, Παντελή Τσακίρη, δεσμεύομαι να εργαστώ ανελλιπώς για ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας». Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου και επικεφαλής του συνδυασμού «Ανθρώπων Έργα», Παντελής Τσακίρης, τονίζει: «Με δύο δυναμικές και αξιόλογες προσωπικότητες ενισχύεται η παράταξή μας ”Ανθρώπων Έργα”. Η Αναστασία Δουδουλάκα-Διακάκη και η Πατζεχρούλα (Ρούλα) Καρούζου από το Μελισσοχώρι εντάσσονται στην ομάδα μας, θέλοντας να προσφέρουν στον τόπο. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην προσπάθειά τους!».

Δείτε ακόμη:
Δρομολογείται η ανέγερση Μνημείου Ποντιακού Ελληνισμού στη Μυγδονία

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.