ΘέμαΠολιτιστικάΤοπικά

Ο Δήμος Δέλτα βράβευσε γυναίκες που ξεχώρισαν στην τοπική κοινωνία (photostory)

Γυναίκες με ξεχωριστή παρουσία στην τοπική κοινωνία βράβευσε ο Δήμος Δέλτα, σε μία σεμνή τελετή με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, την Παρασκευή 17/3, στο κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο Σίνδου.

Στην αρχή της εκδήλωσης με τίτλο «Η πάλη της γυναίκας με τα στερότυπα», η αντιδήμαρχος Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής, Βούλα Ελευθεριάδου, άναψε ένα κερί στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών και ακολούθησε ενός λεπτού σιγή.

Στο ρόλο της γυναίκας και τους αγώνες που έγιναν προκειμένου να αποκτήσει τη θέση που δικαιούται αναφέρθηκε ο δήμαρχος Δέλτα, Γιάννης Ιωαννίδης.

Στην εκδήλωση μίλησαν κατά σειρά: ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Σωκράτης Φάμελλος, ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος της ΠΚΜ Κώστας Γιουτίκας, ο διευθυντής της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Θανάσης Γλαβίνας, ο αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης και Νέας Γενιάς του Δήμου Χαλκηδόνος Γιάννης Μπατζαρακίδης, ο υποψήφιος βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Κώστας Πετρίδης, η αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, η πρώην ΓΓΑ Κούλα Γιαννακίδου, η δικηγόρος με εξειδίκευση στο Διεθνές και Ελληνικό Αθλητικό Δίκαιο Σοφία Σπανίδου, η πρόεδρος του αθλητικού συλλόγου Άτλας Μαρία Ευτερπίου, η αντιδήμαρχος Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής Βούλα Ελευθεριάδου, η πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας Φύλων Δήμου Δέλτα Χρυσούλα Γεωργιάδου και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δήμου Δέλτα Κώστας Λουμπούτης.

Δείτε photostory από την εκδήλωση:

Δείτε ακόμη:
ΔΕΥΑΔΔ: Ξενάγηση σπουδαστών στην Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων Κυμίνων – Μαλγάρων

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.