Δήμοι - ΠεριφέρειεςΘέμα

Ο Αθανάσιος Καγιάς υποψήφιος με τον Π. Τσακίρη και την παράταξη «Ανθρώπων Έργα»

Ενισχύεται ο συνδυασμός «Ανθρώπων Έργα» του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, ενόψει των εκλογών του Οκτωβρίου. Ο Αθανάσιος Καγιάς, αντιπρόεδρος της Κοινότητας Μελισσοχωρίου και Συντονιστής της Ιστορικής Λαογραφικής Εταιρείας Μπάλτζιας, δηλώνει ότι στηρίζει τον Παντελή Τσακίρη και θα είναι υποψήφιος στις εκλογές με την παράταξη «Ανθρώπων Έργα».

Ακολουθεί σύντομο βιογραφικό σημείωμα του Αθανάσιου Καγιά:

«Γέννημα θρέμμα της αγαπημένης ”Χώρας της Μπάλτζιας”, όπως μου αρέσει να συστήνομαι. Με αγάπη για τον γενέθλιο τόπο, στον οποίο μέχρι σήμερα ζω ανελλιπώς, τους ανθρώπους του και την παράδοση. Είμαι παντρεμένος με την Μαγδαληνή Βατζάλη και πατέρας τριών παιδιών, αποφοίτων Πανεπιστημιακών Σχολών. Είμαι  αντιπρόεδρος της Κοινότητας Μελισσοχωρίου κατά την τρέχουσα περίοδο 2019-2023 και Συντονιστής της Ιστορικής Λαογραφικής Εταιρείας Μπάλτζιας.

Η αγάπη μου για τα γράμματα, τις τέχνες, και το βιβλίο, με οδήγησαν να δραστηριοποιηθώ στις εκδόσεις και ευρύτερα στον χώρο των Γραφικών Τεχνών. Πολλές σημαντικές εκδόσεις, με λογοτεχνικό, ιστορικό, θρησκευτικό, αρχαιολογικό περιεχόμενο και βιβλία τέχνης, η παραγωγή του εκδοτικού οίκου Μυγδονία που προΐσταμαι. Για μένα, η καταγραφή και η μελέτη του μοναδικού ιστορικού και λαογραφικού πλούτου του χωριού, χρόνια τώρα αποτελούν μόνιμο πεδίο της ενασχόλησής και προσοχής μου, καταγράφοντας και διασώζοντας πολύτιμο τοπικό αρχειακό υλικό. Ταυτόχρονα συμμετέχω ενεργά και δραστηριοποιούμε σε όλους τους παραγωγικούς φορείς, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Εθελοντική Ομάδα και στους Συλλόγους Πολιτισμού, με σκοπό την ανάπτυξη, την πρόοδο και προβολή του αγαπημένου μου χωριού του Μελισσοχωρίου.

Γιατί στηρίζω τον Παντελή Τσακίρη

Επιλέγω να συμπορευτώ με την ομάδα ”Ανθρώπων Έργα” του Παντελή Τσακίρη, διότι οι σύντονες προσπάθειές μας ως Κοινοτικό Συμβούλιο 2019-2023, να προταχθούν και να υλοποιηθούν τα μεγάλα έργα υποδομής του χωριού, όπως αυτό της αποχέτευσης, της ανάπλασης της πλατείας, της ανάπλασης του ιστορικού χώρου ”Αθάνατο Νερό”, της ανάπλασης και βελτίωσης αθλητικών και σχολικών εγκαταστάσεων, η έλευση φυσικού αερίου, των συγκοινωνιακών παρεμβάσεων, των ασφαλτοστρώσεων, την βελτίωση του  ηλεκτροφωτισμού κλπ., βρήκαν την άμεση ανταπόκριση από την διοίκηση του Παντελή Τσακίρη και σήμερα είμαστε μάρτυρες στην υλοποίησή τους, καθώς το χωριό έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο εργοτάξιο. Επί πλέον η τετράχρονη συνεργασία με τον δήμαρχο βάθυνε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης, κράτησε με συνέπεια και στο ακέραιο τις υποσχέσεις του για τα αναγκαία έργα και συμμεριζόμαστε πλέον κοινές αγωνίες και οράματα για το χωριό και τον δήμο ευρύτερα. Με αίσθημα ευθύνης, εντιμότητα, αλλά και δικαιοκρισία συνεχίζουμε την προσπάθεια δίπλα στον Παντελή Τσακίρη, -άλλωστε του το οφείλουμε ηθικά- για ακόμα περισσότερα έργα, για βελτίωση των συνθηκών και της ποιότητας της ζωής μας, για τους συμπολίτες μας και τα παιδιά μας.

Για το Μελισσοχώρι που αγαπάμε, για το Μελισσοχώρι που θέλουμε».

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου και επικεφαλής του συνδυασμού «Ανθρώπων Έργα», Παντελής Τσακίρης, τονίζει: «Ο Θανάσης Καγιάς, αντιπρόεδρος της Κοινότητας Μελισσοχωρίου, συμπορεύεται στην αυτοδιοικητική μας προσπάθεια για έναν Δήμο Ωραιοκάστρου σύγχρονο και εξωστρεφή. Τον καλωσορίζουμε στην παράταξη μας ”Ανθρώπων Έργα” και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην προσπάθεια του!».

Δείτε ακόμη:
Δ. Ωραιοκάστρου: «Φιλίππεια 2023» με παραδοσιακούς χορούς και ανακοίνωση υλοποίησης έργων που θα αναβαθμίσουν το Παλαιόκαστρο

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.