ΘέμαΤοπικά

Ιωαννίδης: «Σε πολιτική απόγνωση ο Φωτόπουλος»

Ο δήμαρχος Γιάννης Ιωαννίδης απάντησε στον Φωτόπουλο στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα καθώς αναφέρθηκε σε ύπαρξη «παραθεσμικών και εξωθεσμικών κέντρων που οραματίζονται την επιβολή τους στο δήμο» άλλα και για «αφανείς εταίρους» που έχουν ως στόχο την συνειδητή υπονόμευση συνολικά της λειτουργίας του δήμου.

Αναλυτικά η απάντηση του δημάρχου:

«Ο κ. Φωτόπουλος, στην πολιτική απόγνωση του, αποφάσισε συνειδητά, να αρνηθεί τη θεσμική και δημοκρατική συμμετοχή του στη διαδικασία εκλογής νέου προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, υποβαθμίζοντας με τη στάση του, το θεσμικό ρόλο που έχει. Είναι προσωπική του ευθύνη, αυτή η επιλογή, ας αναλογιστεί ότι βρίσκεται σε καταφανή αντίθεση με τη στάση του στο δήμο τον οποίο υπηρετεί ως Γραμματέας, πράττοντας τα ακριβώς αντίθετα. 

Ελπίζουμε η μικροπολιτική ανάγκη και προσέγγιση, να μην τον καταστήσει, έστω και εν αγνοία του, ενεργούμενο, παραθεσμικών και εξωθεσμικών κέντρων που οραματίζονται την επιβολή τους στο δήμο. Εκτός αν οικοδομεί άτυπες συμμαχίες με αφανείς εταίρους για την συνειδητή υπονόμευση συνολικά της λειτουργίας του δήμου.

 Καλούμε όλους τους δημοτικούς συμβούλους και τον κ. Φωτόπουλο ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, να υπηρετήσουν τη θεσμική τους υποχρέωση με την παρουσία και την αυτοπρόσωπη κριτική, όπως την εννοεί ο καθένας και όχι να θέλουν να δοξαστούν κρυπτόμενοι πίσω από άλλους.

Ο Δήμαρχος και όλη η διοίκηση του Δήμου Δέλτα θα συνεχίσει να λειτουργεί πάντα θεσμικά, γιατί έχει ευθύνη απέναντι στους πολίτες που την εξέλεξαν και αυτούς θα υπηρετήσει μέχρι τέλους. Θα συνεχίσει να στηρίζεται στον ειλικρινή διάλογο, να διευρύνει συνεργασίες, να ενώνει δυνάμεις, με γνώμονα την πρόοδο και την προκοπή του τόπου και των πολιτών. Η τελική κρίση ανήκει στους δημότες μας. Εμείς εκπληρώνουμε αταλάντευτοι το καθήκον μας στο ακέραιο, χωρίς εκπτώσεις, σε κάθε είδους πιέσεις και εκβιασμούς από όπου κι αν προέρχονται…»

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.