ΘέμαΤοπικά

Ποιους εννοεί ο Ιωαννίδης μιλώντας για «παραθεσμικά κέντρα» και «αφανείς εταίρους»;

Ο δήμαρχος Γιάννης Ιωαννίδης στην απάντηση του στον Μίμη Φωτόπουλο επέλεξε να αναφερθεί σε ύπαρξη «παραθεσμικών και εξωθεσμικών κέντρων που οραματίζονται την επιβολή τους στο δήμο» άλλα και για «αφανείς εταίρους» που έχουν ως στόχο την συνειδητή υπονόμευση συνολικά της λειτουργίας του δήμου.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι «ελπίζουμε η μικροπολιτική ανάγκη και προσέγγιση, να μην τον καταστήσει, έστω και εν αγνοία του, ενεργούμενο, παραθεσμικών και εξωθεσμικών κέντρων που οραματίζονται την επιβολή τους στο δήμο. Εκτός αν οικοδομεί άτυπες συμμαχίες με αφανείς εταίρους για την συνειδητή υπονόμευση συνολικά της λειτουργίας του δήμου». Αυτό το σημείο έχει τεράστιο ενδιαφέρον αν το συσχετίσει κανείς με τα όσα προηγήθηκαν της συνεργασίας της παράταξης Ιωαννίδη με τον Α. Διαμαντόπουλο και τις προτροπές για μαζικές παραιτήσεις, τις παρασυνάξεις και όσα στο παρασκήνιο σημειώθηκαν.

Επίσης ένα άλλο σημείο που επίσης έχει την σημασία του στην απάντηση Ιωαννίδη η οποία «απαντά» και σε άλλους είναι το «εμείς εκπληρώνουμε αταλάντευτοι το καθήκον μας στο ακέραιο, χωρίς εκπτώσεις, σε κάθε είδους πιέσεις και εκβιασμούς από όπου κι αν προέρχονται…». Προφανώς τα μηνύματα έχουν σταλεί από την πλευρά του Ιωαννίδη προς τους «ενδιαφερόμενους» αλλά με βεβαιότητα κανείς δεν ξέρει αν έχει ολοκληρωθεί αυτή η άτυπη «μάχη» η οποία ενδεχομένως θα φουντώσει όσο οδεύουμε προς τις εκλογές.

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.