ΘέμαΤοπικά

Η Ευαγγελία Ουζούνη υποψήφια με τη Γερακίνα Μπισμπινά

Υποψήφια τοπική σύμβουλος Ανατολικού με το συνδυασμό της Γερακίνας Μπισμπινά θα είναι η Ευαγγελία Ουζούνη στις εκλογές του Οκτωβρίου.

Το σχετικό μήνυμα της κας Μπισμπινά στα social media αναφέρει τα εξής:

«Καλωσορίζω στο συνδυασμό Όραμα & Δημιουργία την Ευαγγελία Ουζούνη, ως υποψήφια τοπική σύμβουλο Ανατολικού.

Η Ευαγγελία γεννήθηκε και ζει στο Ανατολικό. Είναι κόρη του Γρήγορη Ουζούνη και της Μαρίας Σιούνη. Είναι απόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ενώ έχει τίτλο μεταπτυχιακών σπουδών στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία του Πανεπιστημίου Νεάπολης Πάφου.

Επιπλέον, έχει κάνει και μεταπτυχιακές σπουδές στην Ψυχοπαιδαγωγική και τη Πρόληψη της Δυσφορίας των Νέων στο Πανεπιστήμιο της Νάπολης της Ιταλίας. Έχει ακόμη παρακολουθήσει σειρά επιστημονικών σεμιναρίων και ημερίδων στο αντικείμενο της, ενώ έχει πιστοποιήσεις στη γλώσσα των κωφών και τη γλώσσα των τυφλών.

Εργάζεται ως αναπληρώτρια νηπιαγωγός παράλληλης στήριξης στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων τα τελευταία 3 έτη. Είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με τα κοινά έχοντας πολύ διάθεση να προσφέρει στο χωριό της, τον τόπο της.

Προχωράμε μαζί με ΟΡΑΜΑ για τον Δέλτα!».

Δείτε ακόμη:
Η Ελένη Παπαϊωάννου υποψήφια με τη Γερακίνα Μπισμπινά

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.