ΘέμαΤοπικά

Η απάντηση του Γιάννη Ιωαννίδη στη Βούλα Ελευθεριάδου

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο δήμαρχος Δέλτα, Γιάννης Ιωαννίδης, θέλησε να απαντήσει στην ολομέτωπη επίθεση που είχε δεχτεί νωρίτερα από την παραιτηθείσα αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας, Βούλα Ελευθεριάδου.

Ο κ. Ιωαννίδης έκανε λόγο για «ατυχές σχέδιο υπονόμευσης του δήμου», ενώ ζήτησε οι όποιες παραιτήσεις ενδεχομένως ακολουθήσουν και από άλλα μέλη της διοίκησης, να μη γίνουν μέσω των κοινωνικών δικτύων, αλλά «με θεσμικό τρόπο».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιάννη Ιωαννίδη:

«Έπρεπε να προκαλέσω επανειλημμένα και δημόσια, για να καταθέσουν κάποιοι, έστω και μόνο διαδικτυακά τις παραιτήσεις τους, (κατόπιν 3 ετών και 10 μηνών), ειδάλλως δεν είχαν σκοπό να εγκαταλείψουν τα προνόμια των ρόλων τους, παρά την έλλειψη συνεργασίας ακόμη και με τα άλλα μέλη της διοίκησης.

Σιγά σιγά αποκαλύπτεται το ατυχές σχέδιο υπονόμευσης του δήμου που το ταυτίζουν με την υπονόμευση του Δημάρχου και το οποίο κυοφορούσαν στο μυαλό τους, εδώ και καιρό. Εκδηλώνεται και ξετυλίγεται το κουβάρι των αντιφατικών αντιλήψεων που κουβαλάνε.

Είναι φανερό ότι ο Δήμαρχος ούτε εκβιάζεται, ούτε χειραγωγείται, ούτε εκβιάζει, ούτε χειραγωγεί, ούτε απειλεί με κανέναν τρόπο και ούτε απειλείται με όσους τρόπους κι αν σκεφτούν.

Επίσης δεν επιτρέπει «να καταληφθεί» ο δήμος εξ’ εφόδου, από εξωθεσμικές διεργασίες και ευσεβείς πόθους διαφόρων, που έχουν μικρή, επιλεκτική και αγνώμονα μνήμη.

Όλες οι επιλογές μου, ακόμα και οι αναγκαστικές έγιναν με πυξίδα και στόχο, την παραγωγή έργου, παρά τις δύσκολες συνθήκες, την αποτελεσματικότητα, την καλή λειτουργία του δήμου και το συμφέρον των πολιτών.

Προχωράμε Μπροστά Μαζί, με όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου, όλους τους υγιείς, αδιάφθορους και ανιδιοτελείς πολίτες.

Ανοίγουμε το δρόμο στη Νέα Γενιά, να πάρει το μέλλον του τόπου στα χέρια της.

Με Σχέδιο, Γνώση και Φιλοδοξίες, διαμορφώνουμε την Ανανεωμένη Αισιόδοξη Προοπτική του δήμου μας.

Οικοδομούμε συνεργασίες, μπροστά στα μάτια της κοινωνίας, δημόσια, ανοιχτά, προς όφελος της τοπικής κοινωνία .

Καλούμε και τον/τους εναπομείναντες που σκέφτονται και λειτουργούν με παρόμοιο τρόπο, να καταθέσουν την παραίτηση του/τους και να ακολουθήσει/ουν τον δρόμο που ήδη επέλεξε/ξαν.

ΥΓ. Παρακαλώ, οι σχετικές παραιτήσεις που ανακοινώνονται στα κοινωνικά δίκτυα, να γίνουν με θεσμικό τρόπο, έγγραφες και στα αρμόδια όργανα».

Δείτε ακόμη:
Δ. Δέλτα: Αποχωρεί ο Γλώσσης με «καρφιά» σε Ιωαννίδη

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.