ΑθλητικάΘέμα

Έρχεται το 8ο “Armonia Cup” στη Σίνδο

Ομορφιά και χάρη θα γεμίσει για ακόμα μία φορά το κλειστό γυμναστήριο της Σίνδου του Δήμου Δέλτα, στη Θεσσαλονίκη. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Α.Σ. Αρμονία Δήμου Δέλτα διοργανώνει με την έγκριση της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας το 8ο Διεθνές Τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής “Armonia Cup”, υπό την αιγίδα του Δήμου Δέλτα, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 1-2-3 Απριλίου 2022 στο Δ.Α.Κ. Σίνδου, με την τελετή έναρξης να έχει οριστεί για την Παρασκευή 1/04 στις 15:45, ενώ η τελετή λήξης θα γίνει την Κυριακή 3/04 και ώρα 20:45.

Στο 8ο “Armonia Cup” θα συμμετέχουν συνολικά 420 αθλήτριες από 5 συλλόγους εξωτερικού, καθώς και σύλλογοι γυμναστικής από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Πρόκειται για ένα αθλητικό γεγονός που αφενός αναδεικνύει το άθλημα και αφετέρου έχει λάβει διεθνείς διαστάσεις, προσφέροντας χαρά σε όλες τις συμμετέχουσες αθλήτριες αλλά και εντυπωσιακό, γεμάτο χάρη και αρμονία θέαμα στο κοινό, που καλείται να έρθει να το παρακολουθήσει από κοντά, με την είσοδο βέβαια να είναι δωρεάν για μικρούς και μεγάλους και τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα κατά του Covid-19.

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.