ΘέμαΤοπικά

Επίθεση σε υποψήφιο του συνδυασμού της καταγγέλλει η Γερακίνα Μπισμπινά

Βιαιοπραγία εις βάρος υποψηφίου του συνδυασμού της από υποψήφιο άλλης παράταξης καταγγέλλει η υποψήφια δήμαρχος Δέλτα Γερακίνα Μπισμπινά.

Μάλιστα, πέραν της καταδίκης του περιστατικού, η κα Μπισμπινά επισημαίνει ότι θα στηρίξει όλες τις νομικές ενέργειες στις οποίες έχει ήδη προβεί ο υποψήφιος της παράταξής της.

Η σχετική ανάρτηση της κας Μπισμπινά αναφέρει τα εξής:

«Η βία δεν έχει καμία θέση στη δημοκρατία. Αυτό αποτελεί και τη βασική αρχή που διαπνέει τον συνδυασμό μας, όπως θα έπρεπε να χαρακτηρίζει και κάθε φιλελεύθερο άνθρωπο που συμμετέχει στα κοινά και επιθυμεί να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο.

Χθες το βράδυ υποψήφιος έτερου συνδυασμού βιαιοπράγησε εναντίον υποψηφίου μας, αφού πρώτα προπηλάκισε λεκτικά άλλους δυο υποψήφιους του συνδυασμού μας.

Ως αρχηγός του συνδυασμού «Όραμα & Δημιουργία» αλλά και ως πολίτης που σέβεται τους δημοκρατικά κατοχυρωμένους θεσμούς και πρακτικές, καταδικάζω απερίφραστα αυτήν την άνανδρη επίθεση και δηλώνω ανοιχτά πως στηρίζω όλες τις νομικές ενέργειες στις οποίες έχει ήδη προβεί ο υποψήφιος μας, έτσι ώστε να μπορέσει να αποδοθεί δικαιοσύνη και να διασφαλισθεί η δημοκρατική διαδικασία. 

Γιατί η δημοκρατία πεθαίνει στο σκοτάδι της αφωνίας και του φόβου».

Δείτε ακόμη:
Την Κυριακή 17/9 η κεντρική εκδήλωση της Γερακίνας Μπισμπινά

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.