Δήμοι - ΠεριφέρειεςΤοπικά

Ευχαριστήρια επιστολή Γλώσση και Δ. Δέλτα σε ΠΚΜ και Πατουλίδου

Με σχετική επιστολή, ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Δ. Δέλτα, Γιώργος Γλώσσης, ευχαριστεί την ΠΚΜ και την αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου για την προμήθεια εξοπλισμού για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών Πολιτικής Προστασίας.

Η επιστολή με παραλήπτες την κα Πατουλίδου και την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας ΜΕΘ αναφέρει τα εξής:

«O Δήμαρχος Δέλτα, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και τα Στελέχη του Αυτοτελούς Τμήματος Πολιτικής Προστασίας, του Δήμου Δέλτα με την παρούσα επιστολή, θα θέλαμε να εκφράσουμε δημόσια τις θερμές μας ευχαριστίες στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, την αρμόδια Αντιπεριφερειάρχη Μ.Ε. Θεσσαλονίκης κα Πατουλίδου Παρασκευή και την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας και το υπηρετούν προσωπικό αυτής.

Στην προσπάθεια να ανταποκριθεί ο Δήμος Δέλτα στις δύσκολες συνθήκες που προκύπτουν, η συνδρομή σας, στέκεται αρωγός στην προσπάθειά μας να ανταποκριθούμε καλύτερα στο ρόλο μας, αυτόν της αποτελεσματικότερης αντιμετώπισης σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και καταστροφών.

Ευχαριστούμε για την παραλαβή του εξοπλισμού που μας παραχωρήθηκε ( Γεννήτρια – Αντλία ) στα πλαίσια του υποέργου 6 με τίτλο «Προμήθεια Η/Μ εξοπλισμού για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών Πολιτικής Προστασίας» της Πράξης «Αναβάθμιση Δομών και Εξοπλισμού για την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας».

Θεωρούμε ότι αυτές οι πράξεις πρέπει να αναδεικνύονται, καθώς αποδεικνύουν έμπρακτα την αλληλεγγύη, το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και την ανιδιοτέλεια που πρέπει όλοι να επιδεικνύουμε για το κοινό καλό.

Η στήριξή σας στις προσπάθειες που καταβάλουμε μας δίνει μεγαλύτερη δύναμη και ικανοποίηση.

Ευχαριστούμε θερμά.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Τ.Υ. & Π.Π.

ΓΛΩΣΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ».

Δείτε ακόμη:
Η Μπισμπινά και οι …άλλοι

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.