Πολιτική

Δεν κατεβαίνουν οι ΚΟΤΕΣ στις εκλογές (pic)

Την απόφαση να μην κατέβει στις εκλογές της 25ης Ιουνίου ανακοίνωσε το κόμμα ΚΟΤΕΣ. «Το θεωρούμε άσκοπο», εξηγεί ο επικεφαλής του κόμματος, Νίκος Λούβρος, ο οποίος προτρέπει τους ψηφοφόρους να δώσουν την ψήφο τους στο ΚΚΕ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι ΚΟΤΕΣ έλαβαν 11.517 ψήφους (ποσοστό 0,20%) στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Μάλιστα, στην Α’ Θεσσαλονίκης έλαβαν 1.147 ψήφους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα ΚΟΤΕΣ:

«Το κόμμα ΚΟΤΕΣ ευχαριστεί τους χιλιάδες πολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Επίσης ευχαριστούμε από καρδιάς τους εθελοντές και τους υποψηφίους μας. Δυστυχώς όμως δεν θα πάρουμε μέρος στις εκλογές της 25ης Ιουνίου διότι το θεωρούμε άσκοπο.

Καλούμε όλους όσοι μας τίμησαν με την ψήφο τους, διατηρώντας τις διαφορές μας σε βασικά ή επί μέρους ζητήματα, να στηρίξουμε εκλογικά το ΚΚΕ που, σταθερό στις αξίες και τη δράση του, αποτελεί τον γνήσιο και πραγματικό αντίπαλο της Δεξιάς και της ολιγαρχίας.

Σε προσωπικό επίπεδο, με τη συμπόρευση με το ΚΚΕ θέλω να τιμήσω τον πατέρα μου, Βασίλη, καπετάνιο του ΕΛΑΣ (ΑΙΑΣ Ο ΣΑΙΝΗΣ) και τον αγαπημένο θανόντα φίλο μου Μιχάλη Σπυριδάκη, έναν γνήσιο κομμουνιστή, αγωνιστή.

Με τιμή,

Ο Πρόεδρος

Νίκος Λούβρος».

Δείτε ακόμη:
Τι ψήφισε ο Δήμος Δέλτα στις εκλογές της 21ης Μαΐου

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.