ΘέμαΤοπικά

Δήμος Δέλτα: Εντυπωσιακό το ξεκίνημα της Μπισμπινά

Η υποψήφια δήμαρχος Δέλτα κ. Γερακίνα Μπισμπινά πραγματοποίησε την Κυριακή 17/9 την πρώτη της ανοικτή εκδήλωση, όπου παρουσίασε τους υποψηφίους του συνδυασμού «Όραμα & Δημιουργία» και παράλληλα ανέπτυξε τις βασικές αρχές του προγράμματος της.

Στο χώρο του συνεδριακού κέντρου της Σίνδου βρέθηκε πλήθος κόσμου που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα, ενώ χρειάστηκε να τοποθετηθούν ηχεία και τηλεοράσεις στον εξωτερικό χώρο όπου υπήρχε πάρα πολύς κόσμος που δεν χωρούσε στο εσωτερικό του συνεδριακού κέντρου.

Η κ. Μπισμπινά έκανε αναφορές σε βασικά ζητήματα του τόπου και στο σχέδιο της επόμενης ημέρας, μέσα σε ενθουσιώδες κλίμα που δημιούργησαν οι φίλοι της παράταξης.

Αναφερόμενη τόσο στα μεγάλα προβλήματα όσο και στα μεγάλα πλεονεκτήματα του δήμου Δέλτα, σημείωσε με έμφαση ότι ήρθε η ώρα να αλλάξει σελίδα ο δήμος Δέλτα.

Στο τέλος της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού, με την κ. Μπισμπινά να δίνει το σύνθημα νίκης εν μέσω επευφημιών.

Δείτε ακόμη:
Το μήνυμα της Γερακίνας Μπισμπινά και photostory από την παρουσίαση του συνδυασμού της (vid)

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.