Δήμοι - ΠεριφέρειεςΘέμα

Βραδινές εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Περιφερειακή Οδό

Ξεκινούν τη Δευτέρα 18/9 οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν κατά τις νυχτερινές ώρες έως και την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε η ΠΚΜ, θα πραγματοποιηθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στην κατεύθυνση προς ανατολικά με αποκλεισμό από το ύψος του κόμβου Κ9 (Τούμπας -Τριανδρίας ) έως το ύψος του κόμβου Κ11 (Πυλαίας -Πανοράματος).

Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου έως και την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023 κατά τις νυχτερινές ώρες από τις 10.00 μ.μ. μέχρι τις 6.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. 

Οι Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας είναι σε διαρκή συνεννόηση και συνεργασία με την Τροχαία Θεσσαλονίκης, ενώ συνιστούν ιδιαίτερη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς από την Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης στη διάρκεια της νύχτας σε όλο το διάστημα υλοποίησης των εργασιών ασφαλτόστρωσης, κίνηση με χαμηλές ταχύτητες και πιστή τήρηση των υποδείξεων των εργοταξιακών σημάνσεων, σεβασμό των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και των υποδείξεων των εργαζομένων στα συνεργεία ασφαλτόστρωσης και των στελεχών της Τροχαίας.

Δείτε ακόμη:
Διαρρήκτες «ρήμαξαν» το σπίτι της Βούλας Πατουλίδου (vid)

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.