ΘέμαΤοπικά

Το μήνυμα της Γερακίνας Μπισμπινά και photostory από την παρουσίαση του συνδυασμού της (vid)

«Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη και τη σημερινή σας παρουσία και σας προσκαλώ να δουλέψουμε όλοι μαζί για ένα καλύτερο αύριο!», ανέφερε η υποψήφια δήμαρχος Δέλτα Γερακίνα Μπισμπινά, στο μήνυμά της μετά την παρουσίαση του συνδυασμού της την Κυριακή 17/9.

«Σήμερα, στην κεντρική μας ομιλία, είχα την τιμή να σας παρουσιάσω τις θέσεις του συνδυασμού μας “Όραμα και Δημιουργία”, καθώς και τους υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους που συνοδεύουν αυτό το όραμα», ανέφερε αρχικά η κα Μπισμπινά και πρόσθεσε:

«Στο συνδυασμό  “Όραμα και Δημιουργία”, έχουμε έναν σαφή στόχο: να δημιουργήσουμε μια πόλη ανοιχτή, προοδευτική, που ανήκει σε όλους τους πολίτες της. Μια πόλη που σέβεται το περιβάλλον, που αναδεικνύει τον πολιτισμό και που προάγει την κοινωνική δικαιοσύνη.

Με τη συνεργασία και την βοήθεια όλων, μπορούμε να φέρουμε πραγματικές αλλαγές στην καθημερινότητα των κατοίκων της πόλης μας.

Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη και τη σημερινή σας παρουσία και σας προσκαλώ να δουλέψουμε όλοι μαζί για ένα καλύτερο αύριο!».

Δείτε το σχετικό video με το οποίο συνόδευσε την ανάρτησή της η Γερακίνα Μπισμπινά:
Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση στη Σίνδο:
  • Το μήνυμα της Γερακίνας Μπισμπινά μετά την παρουσίαση του συνδυασμού της (vid)

Δείτε ακόμη:
Επίθεση σε υποψήφιο του συνδυασμού της καταγγέλλει η Γερακίνα Μπισμπινά

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.