ΘέμαΤοπικά

Διευκρινίσεις Ελευθεριάδου για τη “γυναίκα – δήμαρχο”

Μετά τον θόρυβο που προκάλεσε η συνέντευξη της κ. Ελευθεριάδου στην εφημερίδα DELTA press η ίδια με ανάρτηση της έσπευσε να διευκρινίσει σχετικά με το ενδεχόμενο υποψηφιότητας της ότι θα είναι στο πλευρό του Γιάννη Ιωαννίδη αν ο τελευταίος αποφασίσει να είναι υποψήφιος δήμαρχος εκ νέου. Όπως αναφέρει στην ανάρτηση της η αντιδήμαρχος:

“Θέλω να κάνω μια ξεκάθαρη διευκρίνιση,σχετικά με την πρόσφατη συνέντευξη μου στην τοπική εφημερίδα delta press όπου κάποιες γενικές αναφορές μου σε ερωτήσεις που μου έγιναν παρεξηγηθηκαν ..

Κάνω σαφές με τον πιο κατηγορηματικο τρόπο ο,τι από το ξεκίνημα της κοινής μας προσπάθειας, ν αλλάξουμε την κατάσταση στον Δήμο μας ,στήριξα και στηρίζω τον δήμαρχο μας Γιάννη Ιωαννιδη ,στο δύσκολο έργο που αναλάβαμε, ειδικά μέσα στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας.

Η μέχρι τώρα πορεία μας είναι πετυχημένη, παρά τα πολλά προβλήματα που μας παρέδωσε η προηγούμενη διοίκηση και τα διαχρονικά προβλήματα του Δήμου μας.

Για όλα τα θέματα και τις πράξεις μας κατέθεσε ο Δήμαρχος τον τριετή απολογισμό μας σε ανοιχτή συνεδρίαση,και δεν ακούσαμε κανένα ουσιαστικό αντίλογο.

Γι αυτό είμαι και παραμένω μαζί του αν αποφασίσει να είναι ξανά υποψήφιος ώστε να συνεχίσουμε το έργο που ξεκινήσαμε πιο δυνατά.

Αυτή η καθαρή θέση μου,αποκλείει σε κάθε περίπτωση να είμαι υποψήφια δήμαρχος, απέναντι στο σημερινό δήμαρχο”.

Δείτε ακόμη:

Ελευθεριάδου: «Μια γυναίκα δήμαρχος μπορεί να νοικοκυρέψει έναν Δήμο»

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.