Δήμοι - Περιφέρειες

Δ. Κορδελιού – Ευόσμου: Υποψήφιοι με Αλεξανδρίδη οι Σίτσας, Περρή, Ταμουρίδης

Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Κορδελιού – Ευόσμου με την παράταξη του Λευτέρη Αλεξανδρίδη «Δήμος Πρωταγωνιστής» θα είναι οι Δημήτρης Σίτσας, Λευκοθέα Περρή και Χρήστος Ταμουρίδης.

Η σχετική ανακοίνωση της παράταξης του Λευτέρη Αλεξανδρίδη αναφέρει τα εξής:

Υποδεχόμαστε με χαρά στην παράταξη Δήμος Πρωταγωνιστής τους Δημήτρη Σίτσα, Λευκοθέα Περρή και Χρήστο Ταμουρίδη!

Ο Δημήτρης Σίτσας είναι κάτοικος Ευόσμου, 52 ετών, παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Είναι επαγγελματίας προπονητής και ιδιοκτήτης ΚΔΑΠ, πρώην ανθυποπλοίαρχος του εμπορικού ναυτικού και επί οκτώ έτη πωλητής ιχθύων στις λαϊκές του Ευόσμου.

Έχει γράψει τη δική του ιστορία στο ποδόσφαιρο, έχοντας αγωνιστεί σε Άρη, Αγροτικό Αστέρα και ΑΕ Ευόσμου. Είναι γραμματέας του Συλλόγου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Θεσσαλονίκης και μέλος του Συλλόγου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Άρη και του Αγροτικού Αστέρα. Ως προπονητής έχει εργαστεί σε Άρη, Λάρισα, Τρίκαλα και Αγροτικό Αστέρα.

Γνωρίζει όσο λίγοι τις ανάγκες σε θέματα αθλητικών υποδομών και προγραμμάτων και θέλει να συμβάλλει ώστε ο Δήμος Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου να αποτελέσει πρότυπο στον τομέα του αθλητισμού.

Δημήτρη, καλωσόρισες στην παράταξη Δήμος Πρωταγωνιστής!

Η Λευκοθέα Περρή είναι 54 ετών, κάτοικος Ευόσμου. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά, τον 14χρονο Κωνσταντίνο και την 11χρονη Θεοδοσία. Είναι πτυχιούχος ΤΕΙ και συγκεκριμένα της σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων και εργάζεται ως ιατρικός επισκέπτης.

Ασχολείται ενεργά με τα κοινά, θέλοντας να συμβάλλει αποφασιστικά στην επίλυση των μεγάλων προβλημάτων του τόπου μας και ιδιαιτέρως αυτών στην περιοχή άνωθεν του Περιφερειακού, η οποία είναι εγκαταλελειμμένη. Ονειρεύεται έναν Δήμο Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου με πράσινο και πάρκα, επαρκή φωτισμό και ασφαλή σχολεία.

Λευκοθέα, καλώς ήλθες στην παράταξη Δήμος Πρωταγωνιστής!

Ο Χρήστος Ταμουρίδης είναι 64 ετών, πατέρας δύο παιδιών, της Ευαγγελίας και του Ιορδάνη και μένει στον Εύοσμο. Είναι συνταξιούχος οικοδόμος και ασχολείται με την επιχείρηση εστίασης που διατηρεί η οικογένειά του.

Οραματίζεται έναν Δήμο Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου που θα σέβεται τους δημότες του, ιδιαιτέρως τους ηλικιωμένους και θεωρεί προτεραιότητα την επαναλειτουργία των ΚΑΠΗ. Επίσης, θεωρεί προτεραιότητα τη δημιουργία ασφαλών και προσβάσιμων πεζοδρομίων και επιτακτική τη διεκδίκηση αξιοπρεπών σχολικών υποδομών. Χρήστο, σε καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια της παράταξης Δήμος Πρωταγωνιστής!

Δείτε ακόμη:
Λευτέρης Αλεξανδρίδης: «Δέσμευσή μας η βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων στο Δήμο Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου»

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.