Δήμος Θεσσαλονίκης: Ενώνουν δυνάμεις Ορφανός – Χαλιαμπάλιας

Οι Γιώργος Ορφανός και Σάββας Χαλιαμπάλιας έδωσαν τα χέρια και θα βρεθούν στο ίδιο ψηφοδέλτιο στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Οι επικεφαλής των παρατάξεων «Η Θεσσαλονίκη είναι το μέλλον» και «Γίνεται, μπορούμε» ενώνουν τις δυνάμεις τους και προχωρούν σε μία «δημιουργική συμπόρευση» η οποία «στηρίζεται σε ένα κοινό όραμα για το μέλλον της Θεσσαλονίκης», όπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωσή τους.

Έτσι, ο μέχρι πρότινος υποψήφιος δήμαρχος Σάββας Χαλιαμπάλιας θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο του υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιώργου Ορφανού.

Ορφανός: «Κοινό όραμα»

«Καλωσορίζουμε τον Σάββα Χαλιαμπάλια, έναν επιτυχημένο επιχειρηματία και οικογενειάρχη, με τον οποίο έχουμε έναν κοινό όραμα: Την προσφορά στον τόπο και τους ανθρώπους του. Ενώνουμε δυνάμεις με όσους πραγματικά αγαπούν τη Θεσσαλονίκη και θα κάνουν το παν για να την δουν πρωταγωνίστρια. Στόχος μας είναι να δουλέψουμε  εντατικά για να φτάσει ο δήμος μας στο ανώτατο επίπεδο, παρέχοντας τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στον πολίτη», ανέφερε ο κ. Ορφανός.

Χαλιαμπάλιας: «Έντιμος και ικανός να ο Γιώργος Ορφανός»

«Για το καλό της Θεσσαλονίκης πρέπει να συνεργαστούν οι κατάλληλοι άνθρωποι που έχουν τη διάθεση να δουλέψουν για αυτή την πόλη και να φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Να έχουν όραμα και να οδηγήσουν τη Θεσσαλονίκη εκεί που της αξίζει να είναι. Στην πρώτη θέση. Στις επικείμενες δημοτικές  εκλογές θα  βρίσκομαι δίπλα στον Γιώργο Ορφανό ο οποίος έχει αποδείξει, με την μέχρι σήμερα πορεία του, ότι είναι έντιμος, ικανός και μπορεί να παράξει έργο. Τον στηρίζω γιατί είναι ο καταλληλότερος να αναλάβει τα ηνία του δήμου Θεσσαλονίκης», δήλωσε από την πλευρά του ο κ. Χαλιαμπάλιας.

Δείτε ακόμη:
Δήμος Θεσσαλονίκης: Δωρεάν Τεστ Παπ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.