ΘέμαΤοπικά

Χαντές: «Δεν θα γίνουν τα διόδια στη Χαλάστρα, είμαστε αποφασισμένοι!»

«Είμαστε αποφασισμένοι να μη γίνουν τα διόδια. Δεν θα γίνουν τα διόδια στη Χαλάστρα!», τόνισε ο αντιδήμαρχος Χαλάστρας, Αχιλλέας Χαντές, στην εκπομπή «Μεσημέρι στο Flash», με τους Θεόδωρο Παπαδόπουλο και Γιάννη Χαβιανίδη, στον Flash 99.4.

«Οι αγρότες είναι εξαγριωμένοι. Θα γίνουν επεισόδια. Αυτή τη φορά (σ.σ. στην κινητοποίηση της Τετάρτης 16/2), καταφέραμε να κρατήσουμε τους αγρότες να μη βγουν στην Εθνική, σεβαστήκαμε τα ΜΑΤ που βρίσκονταν εκεί και τους οδηγούς που θα ταλαιπωρούνταν. Όταν όμως έχεις το δίκιο να σε πνίγει, κάπως πρέπει να αντιδράσεις», σημείωσε ο κ. Χαντές και πρόσθεσε:

«Εγώ έχω ένα τροχόσπιτο. Δεν θα κάνω διακοπές, θα πάω να το στήσω εκεί και βρίσκομαι μέρα – νύχτα στο σημείο. Είμαι αποφασισμένος, καθώς είναι παράλογο να γίνουν διόδια εκεί. Δεν είμαστε εξτρεμιστές, δεν θέλουμε να δημιουργούμε προβλήματα, αλλά ούτε και να μας δημιουργούν προβλήματα».

Ο αντιδήμαρχος Χαλάστρας δήλωσε, ακόμη, ότι στην παρούσα φάση η Εγνατία Οδός τηρεί σιγή ισχύος και προανήγγειλε την οργάνωση συνάντησης των τοπικών φορέων με όλους τους βουλευτές της Β’ Θεσσαλονίκης, προκειμένου να υπάρξει ένας συντονισμός για την αποτροπή της κατασκευής των διοδίων στην περιοχή, η οποία θα πλήξει τόσο τους κατοίκους της Χαλάστρας, των Κυμίνων και των Μαλγάρων, όσο και του αγρότες της περιοχής.

Αναλυτικά όσα είπε στον Flash ο Αχιλλέας Χαντές:

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.