ΕλλάδαΘέμαΤοπικά

Αστυνομική επιχείρηση σε Σίνδο, Καλοχώρι για κλεμμένα μεταλλικά αντικείμενα

Σε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε Σίνδο, Καλοχώρι, Λαγκαδά και Θέρμη προχώρησε η Αστυνομία την Τετάρτη 30/8, με στόχο την αντιμετώπιση της κλοπής μεταλλικών αντικειμένων και της διακίνησής τους.

Διενεργήθηκαν έλεγχοι σε εταιρείες, άτομα και οχήματα, ενώ βεβαιώθηκε και ένας αριθμός διοικητικών προστίμων.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για την αστυνομική επιχείρηση αναφέρει τα εξής:

Πρωινές έως βραδινές ώρες χθες (30-08-2023) πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, σε περιοχές του Λαγκαδά, Θέρμης, Σίνδου και Καλοχωρίου, στο πλαίσιο ελέγχου επιχειρήσεων και εταιρειών με σκοπό την αντιμετώπιση της κλοπής μεταλλικών αντικειμένων και την περαιτέρω διακίνησή τους.

Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή του Τμήματος Προστασίας Περιβάλλοντος της ίδιας Διεύθυνσης, της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας, των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης, Τροχαίας και Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, καθώς και αρμοδίων υπαλλήλων της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. προχώρησαν σε έρευνες και ελέγχους. Συγκεκριμένα:

Διενεργήθηκαν έρευνες σε (4) εταιρείες εμπορίας – ανακύκλωσης μεταλλικών απορριμμάτων και επεξεργασίας – εμπορίας σιδήρων,

Ελέγχθηκαν (63) άτομα και

(41) οχήματα,

ενώ βεβαιώθηκαν:

(7) διοικητικά πρόστιμα Κ.Ο.Κ. και (1) πλημμέλημα Κ.Ο.Κ. για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης,

(2) διοικητικά πρόστιμα για ανασφάλιστη εργασία και (1) διοικητικό πρόστιμο για φορολογικές υποθέσεις.

Παρόμοιες αστυνομικές επιχειρήσεις θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.

Δείτε ακόμη:
Αστυνομική επιχείρηση στους Δήμους Δέλτα, Παύλου Μελά, Ωραιοκάστρου

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.