Πολιτική

Ανδρουλάκης κατά Τσίπρα για τις αναφορές στον Ανδρέα Παπανδρέου

Στην αντεπίθεση πέρασε το ΠΑΣΟΚ, μετά τις αναφορές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στον Ανδρέα Παπανδρέου κατά την ομιλία του στην Πάτρα.

«Σας παραθέτω μια μόνο εικόνα που ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις», σχολίασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, αναρτώντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα να αγκαλιάζεται τον Πάνο Καμμένο.

«”Προοδευτικά” μαθήματα δεν δέχομαι από τον αρχιτέκτονα της κυβερνητικής συμμαχίας ΣΥΡΙΖΑ – Ακροδεξιάς», έγραψε ο κ. Ανδρουλάκης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρει ακόμη ότι στις επόμενες εθνικές εκλογές ο ελληνικός λαός θα αξιολογήσει και την ιδεολογική συνέπεια των κομμάτων.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε στην ομιλία του πως δεν μπορεί να φανταστεί το «θύμα υποκλοπών (Νίκο Ανδρουλάκη), να συγκυβερνά με τον θύτη», «αλλά κυρίως δεν μπορώ να φανταστώ πώς είναι δυνατόν το κόμμα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου να έχει στόχο να συνεργαστεί με τη Νέα Δημοκρατία του κ. Μητσοτάκη, του κ. Βορίδη, του κ. Πλέυρη, του κ. Γεωργιάδη και εσχάτως και του κ. Καρατζαφέρη.

«Δεν μπορεί να επικαλείται τον Ανδρέα Παπανδρέου ο άνθρωπος, που συγκυβερνούσε τέσσερα χρόνια με τον Πάνο Καμμένο και την Ακροδεξιά», τόνισε ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Παναγιώτης Δουδωνής μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Απαντώντας στις αναφορές στον Νίκο Ανδρουλάκη, ο κ. Δουδώνης τόνισε ότι του προκαλούν θυμηδία τα λεγόμενα των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ «γιατί έχω αρχίσει να πιστεύω ότι έχουν φτάσει σε τέτοιο επίπεδο ψεκασμού».

«Η διασπορά ευφάνταστων θεωριών συνωμοσίας δεν είναι επίπεδο πολιτικού διαλόγου» σημείωσε ο κ. Δουδωνής.

Πηγή: Cnn.gr

Δείτε ακόμη:
Β. Κόκκαλης, Φ. Παπάς και Π. Δαλαμπούρα στην εκπομπή «Μιλάμε Πολιτικά» (vid)
Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.