Πολιτική

Αιχμές Ρωμανού κατά της αντιπολίτευσης για το θέμα Φουρθιώτη

«Η αντιπολίτευση προσπαθεί με ένα μη θέμα να καλύψει την αντιπολιτευτική αδυναμία της», σχολίασε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός, ερωτηθείς για το θέμα Φουρθιώτη στην εκπομπή «Μεσημέρι στον Flash», με τους Θεόδωρο Παπαδόπουλο και Γιάννη Χαβιανίδη, στον Flash 99.4.

«Καλώς ή κακώς, ο κ. Φουρθιώτης ήταν ο εκπρόσωπος ενός νόμιμα λειτουργούντος ΜΜΕ. Η δική μου δουλειά, ως διευθυντής γραφείου Τύπου, ήταν και είναι να μιλάω με όλα τα ΜΜΕ και τους εκπροσώπους τους. Αυτό το έκανα και το κάνω χωρίς καμία διάθεση ελιτισμού και διαχωρισμού των συνομιλητών μου», ανέφερε ο κ. Ρωμανός και κατηγόρησε την αντιπολίτευση για μικροπολιτική, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Η αντιπολίτευση προσπαθεί με ένα μη θέμα να καλύψει την αντιπολιτευτική αδυναμία της και τα αδιέξοδά της. Δεν νομίζω ότι πρόκειται για κάτι παραπάνω. Θυμίζω ότι στην εκπομπή του κ. Φουρθιώτη έβγαιναν και πρωτοκλασάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Είμαι σίγουρος ότι μιλούσε και με τα γραφεία Τύπου των άλλων κομμάτων, καθώς όλα τα κόμματα έστελναν εκπροσώπους στην εκπομπή του. Το να προσπαθούν κάποιοι να αξιοποιήσουν όσα λέει ο κ. Φουρθιώτης για μικροκομματική εκμετάλλευση και για να αποκτήσουν αντιπολιτευτικό αφήγημα δεν νομίζω ότι προσφέρει κάτι, ιδίως σε αυτούς».

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.