Τοπικά

«Άδειασε» τον Μίμη ο Σάκας

Στο χθεσινό(25/11) δημοτικό συμβούλιο το θέμα που κυριάρχησε ήταν αυτό της παραίτησης του προέδρου της ΔΕΥΑΔΔ κ. Πασχάλη Σάκα. Ο πρώην πλέον πρόεδρος της ΔΕΥΑΔΔ με την παρουσία του και τα όσα ανέφερε, φανέρωσε το χάσμα που τον χωρίζει πλέον από τον Δήμαρχο κ. Μίμη Φωτόπουλο. Ο Φωτόπουλος θέλησε να εμφανίσει μια διαφορετική πραγματικότητα στην τοποθέτηση σχετικά με το θέμα αναφέροντας ότι ο Σάκας παραιτήθηκε για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο ίδιος ο Σάκας ξεκαθάρισε ότι δεν είχε να κάνει ούτε με οικογενειακούς, ούτε με προσωπικούς λόγους η παραίτηση του σκιαγραφώντας παράλληλα τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Χαρακτηριστικά ο ίδιος ο Σάκας μεταξύ άλλων ανέφερε: “Δεν έχω προσωπικούς ή οικογενειακούς λόγους είμαι μια χαρά και επαγγελματικά και ουσιαστικά”.

Η ουσία είναι ότι το θέμα θα έχει συνέχεια με τον Σάκα να απαιτεί με επιτακτικό τρόπο τόσο από τον Δήμαρχο, όσο και από την πρόεδρο του Συμβουλίου κ. Δημοπούλου ένα δημοτικό συμβούλιο με αποκλειστικό θέμα το νερό και την ΔΕΥΑΔΔ όπου θα μπορέσει να κάνει απολογισμό και να αναφέρει ενδεχομένως αναλυτικά τους λόγους που τον ώθησαν στην παραίτηση.

Από την άλλη η ο Δήμαρχος αν και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο αυτό, δεν δεσμεύτηκε για τον χρόνο που θα γίνει και παράλληλα εν μέσω έντονων διαμαρτυριών από την αντιπολίτευση όρισε τον εαυτό του ως πρόεδρο της ΔΕΥΑΔΔ.

Περισσότερο ρεπορτάζ και λεπτομέρειες στην DΕΛΤΑ press του Δεκεμβρίου η οποία θα κυκλοφορήσει σε μερικές ημέρες…

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.