ΘέμαΤοπικά

Η νέα σελίδα του Δήμου Δέλτα στο Facebook

Στη διάθεση των δημοτών είναι πλέον η νέα, επίσημη σελίδα του Δήμου Δέλτα στο Facebook, την οποία μπορεί κανείς να βρει και να ακολουθήσει ΕΔΩ.

Σε σχετική ανάρτησή της, η δήμαρχος Δέλτα, Γερακίνα Μπισμπινά, προσκαλεί δημότες και επισκέπτες να συμμετέχουν ενεργά σε αυτήν τη διαδικτυακή κοινότητα, προς όφελος του δήμου.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η κα Μπισμπινά:

«Με μεγάλη χαρά σας παρουσιάζω την καινούρια, επίσημη σελίδα του Δήμου Δέλτα στο Facebook.

Θέλω να τονίσω ότι αυτή η σελίδα, όπως και κάθε μορφή παρουσίας μας στο διαδίκτυο, δεν αποτελεί προσωπική ιδιοκτησία κανενός. Ανήκει στον δήμο Δέλτα και η ύπαρξή της σκοπό έχει την καλύτερη ενημέρωση και εξυπηρέτηση των δημοτών.

Στόχος μου είναι ο χώρος αυτός να αποτελέσει ένα ακόμη κανάλι επικοινωνίας του δήμου με τους πολίτες και μέσω της δυνατότητας αλληλεπίδρασης που προσφέρει το συγκεκριμένο μέσο να συντελέσει στην συνολική και συλλογική προσπάθεια για να γίνει καλύτερος ο τόπος μας.

Προσκαλώ κάθε έναν από εσάς να είστε ενεργοί συμμέτοχοι σε αυτήν την κοινότητα. Μοιραστείτε τις απόψεις σας, τις ιδέες σας, και τις ερωτήσεις σας. Είμαστε εδώ για να ακούσουμε, να απαντήσουμε και να δράσουμε μαζί σας για το καλό του Δήμου μας».

Δείτε ακόμη:
Δήμος Δέλτα: Η πρώτη επίσημη σύσκεψη Μπισμπινά – αντιδημάρχων (pics)

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.