ΘέμαΤοπικά

Ζωντανή μετάδοση των Συμβουλίων του Δήμου Δέλτα

Τη ζωντανή μετάδοση των Δημοτικών Συμβουλίων του Δήμου Δέλτα ανακοίνωσε η δημοτική αρχή. Όπως έκανε γνωστό, οι συνεδριάσεις θα μεταδίδονται ζωντανά μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου, καθώς και το κανάλι στο Youtube.

Στόχος είναι να μπορούν να παρακολουθούν και να ενημερώνονται για τα δρώμενα στο Δήμο όλο και περισσότεροι δημότες.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο θα κανάλι θα μπορεί στο εξής να αναμεταδίδει και άλλες εκδηλώσεις, αλλά και video για την ευρύτερη περιοχή, τα ιστορικά μνημεία και τα τοπόσημα του Δήμου Δέλτα.

Το δελτίο Τύπου του Δήμου Δέλτα αναφέρει τα εξής:

«Ένα πάγιο αίτημα των πολιτών για την καλύτερη ενημέρωση σχετικά με τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου ικανοποιείται πλέον, καθώς οι συνεδριάσεις του Συμβουλίου θα αναμεταδίδονται ζωντανά μέσα από τη ιστοσελίδα (www.dimosdelta.gr) και το κανάλι του Δήμου Δέλτα στο YouTube.

Η πρωτοβουλία αυτή στοχοθετεί τη βούληση της διοίκησης για ένα δήμο ανοικτό και δίνει πρόσβαση σε όλους για την ενημέρωσή τους. Με γνώμονα τη διαφάνεια οι δημότες θα ενημερώνονται για τα καθημερινά, μικρά και μεγάλα, ζητήματα που συζητά το δημοτικό συμβούλιο κάθε φορά που συνεδριάζει. Οι δημότες θα μπορούν να έχουν άποψη όχι μόνο για τα θέματα που συζητώνται, αλλά και για την αποτελεσματικότητα αυτών που υπερψηφίζονται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο στόχος της διοίκησης είναι ευρύτερος, καθώς το δικτυακό αυτό παράθυρο δεν θα είναι χρήσιμο μόνο για τις ζωντανές αναμεταδόσεις των δημοτικών συμβουλίων. Θα μπορεί, δηλαδή, να αναμεταδίδει εκδηλώσεις, ζωντανές συζητήσεις για χρηστικά και ουσιαστικά θέματα με καλεσμένους ειδικούς. Κι ακόμα και χωρίς να είναι σε ζωντανή σύνδεση το διαδικτυακό αυτό κανάλι θα μπορεί να αναμεταδίδει βίντεο για την ευρύτερη περιοχή του δήμου μας, για τα ιστορικά μας μνημεία και τα εξαιρετικά μας τοπόσημα.

Στόχος μας είναι να λειτουργήσει σαν μία δημοτική τοπική τηλεόραση!».

Δείτε ακόμη:
Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 14/03 – Μοναδικό θέμα η μονάδα ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.