ΘέμαΤοπικά

Διαβατά: Καταδίωξη και σύλληψη 36χρονου με κλεμμένο αυτοκίνητο

Στη σύλληψη ενός 36χρονου στα Διαβατά προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία την Τετάρτη 13/3. Οδηγώντας κλεμμένο αυτοκίνητο, ο δράστης δεν συμμορφώθηκε σε σήμα της ΕΛΑΣ στην περιοχή των Διαβατών και προσπάθησε να διαφύγει αρχικά οδηγώντας το όχημα και παραβιάζοντας σηματοδότες και εν συνεχεία πεζός, πηδώντας έναν μεταλλικό φράχτη.

Η προσπάθειά του να διαφύγει απέβη άκαρπη, καθώς ακινητοποιήθηκε, συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το περιστατικό στα Διαβατά:

«Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, πρώτες πρωινές ώρες χθες (13-03-2024), 36χρονος ημεδαπός, ο οποίος οδηγώντας αυτοκίνητο που είχε αφαιρέσει σε προγενέστερο χρόνο, δε συμμορφώθηκε σε σχετικό σήμα στην περιοχή των Διαβατών και ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, παραβιάζοντας φωτεινούς σηματοδότες, θέτοντας με αυτόν τον τρόπο σε κίνδυνο έτερους οδηγούς και πεζούς.

Στη συνέχεια εγκατέλειψε το όχημα υπερπήδησε μεταλλικό φράχτη πλην όμως έπειτα από πεζή καταδίωξη ακινητοποιήθηκε. Σημειώνεται ότι νωρίτερα ο ανωτέρω είχε εντοπισθεί από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, σε σήμα των οποίων, επίσης, δε συμμορφώθηκε».

Δείτε ακόμη:
Θεσσαλονίκη: 42χρονος ασελγούσε στην ανήλικη ανιψιά του

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.