Πολιτική

Υποψήφιος με την Ελληνική Λύση ο Γιώργος Κομνηνός

Υποψήφιος με την Ελληνική Λύση στην Α’ Θεσσαλονίκης θα είναι ο Γιώργος Κομνηνός. Μάλιστα, με την επισημοποίηση της ημερομηνίας διεξαγωγής των εκλογών, προχώρησε σε σχετική δήλωση υποψηφιότητας, με την οποία εξηγεί τους λόγους για τους οποίους διεκδικεί την ψήφο των Θεσσαλονικέων.

Η δήλωση υποψηφιότητας που έκανε ο Γιώργος Κομνηνός:

«Στις 21 Μαΐου η Ελληνική Λύση, ο πρόεδρός μας Κυριάκος Βελόπουλος και εγώ, δηλώνουμε παρών, με τη δική σας δύναμη και υποστήριξη, με τη δική σας Ψήφο, για να δώσουμε τις δικές μας λύσεις, στα προβλήματα της κοινωνίας μας.

Στις 21 Μαΐου θα έχω την τιμή να είμαι υποψήφιος στην Α Θεσσαλονίκης με την Ελληνική Λύση.

Ίσως να είναι η  πρώτη φορά που ζητάω την αληθινή στήριξή σας, στην προσπάθεια που έχω ξεκινήσει εδώ και 7 περίπου χρόνια.

Ως τομεάρχης Πολιτισμού αλλά και ως άνθρωπος της παράδοσης, υπόσχομαι ότι θα παλέψω για την διαφύλαξη της παράδοσης και του πολιτισμού, την μεταλαμπάδευση στις επόμενες γενεές των αρχών και των ηθών μας.

Ως ελεύθερος επιχειρηματίας υπόσχομαι ότι θα παλέψω με τον ίδιο ζήλο, για μια Ελλάδα αυτάρκη και προσιτή στον άνθρωπο.

Στις 21 Μαΐου ψηφίζουμε για την Ελλάδα! Για μια αυτοδύναμη και αυτεξούσια Ελλάδα!!!

Στις 21 Μαΐου ζητάω την ψήφο σας για να αγωνιστούμε μαζί, χέρι χέρι όπως το κάνουμε χρόνια τώρα, για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας, γιατί πραγματικά το αξίζουν.

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.