ΕλλάδαΘέμαΠολιτική

Εκλογές στις 21 Μαΐου ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης (vid)

Στις 21 Μαΐου θα γίνουν οι βουλευτικές εκλογές, όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην εισαγωγική τοποθέτησή του στο Υπουργικό Συμβούλιο της Τρίτης 28/3.

Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης έκανε γνωστό, ότι εάν χρειαστούν δεύτερες εκλογές, αυτές θα γίνουν το αργότερο έως τις αρχές Ιουλίου.

Κατά την εισαγωγική τοποθέτησή του, ο πρωθυπουργός έκανε έναν μίνι – απολογισμό του κυβερνητικού έργου και αναφέρθηκε στο διακύβευμα της εκλογικής «μάχης» στις 21 Μαΐου.

Δείτε την εισαγωγική τοποθέτηση του Κυρ. Μητσοτάκη στο Υπουργικό:
Η ατζέντα του Υπουργικού

Βασικό θέμα της συνεδρίασης του σημερινού Υπουργικού συμβουλίου είναι η παρουσίαση από τον υπουργό Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη, και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Θεόδωρο Σκυλακάκη, δράσεων για τη δημόσια διοίκηση:

α) Ερανιστικό νομοσχέδιο,

β) Καθορισμός των αρμόδιων υπηρεσιών και των συγκεκριμένων ποσοτικών στόχων για την εφαρμογή του Συστήματος Κινήτρων και Ανταμοιβής Υπαλλήλων στο πλαίσιο του Ενοποιημένου Σχεδίου Κυβερνητικής Πολιτικής,

γ) Ενημέρωση για τον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό του Ανωτάτου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού,

δ) Αποτίμηση παρεμβάσεων για την εξοικονόμηση ενέργειας στα κτήρια του δημοσίου τομέα,

ε) Δράσεις για την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού και τη λειτουργία του κράτους.

Δείτε ακόμη:
Αναστασιάδης: Οδικός άξονας «Νιγρίτα – Σοχός – Ασκός – Βαϊοχώρι» – Δικαίωση ύστερα από 20 χρόνια!

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.