Δήμοι - ΠεριφέρειεςΘέμα

Δ. Θεσσαλονίκης: Βραδινές εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Ανδρόνικου

Σε εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Μανόλη Ανδρόνικου πρόκειται να προχωρήσει η Διεύθυνση Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων του Δήμου Θεσσαλονίκης τη Δευτέρα 31 Ιουλίου και την Τρίτη 1 Αυγούστου.

Τα έργα θα εξελίσσονται στην οδό Ανδρόνικου κατά τις βραδινές ώρες και συγκεκριμένα από τις 8.00 το βράδυ έως τις 6.00 την επόμενη μέρα το πρωί.

Μέσα στο καλοκαίρι, οπότε η κίνηση στους δρόμους της πόλης είναι μειωμένη, ο Δήμος Θεσσαλονίκης προχωρά σε ασφαλτοστρώσεις σε σειρά κεντρικών οδικών αξόνων.

Σε αυτό το πλαίσιο το προηγούμενο διάστημα ασφαλτοστρώθηκαν η Λαμπράκη, η Γεωργίου Παπανδρέου, η Ακροπόλεως και η Αγίας Σοφίας, ενώ θα ακολουθήσουν αντίστοιχες παρεμβάσεις σε πολλούς επιπλέον κεντρικούς δρόμους, μεταξύ των οποίων η Τσιμισκή και η Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Συγχρόνως, στο πλαίσιο δεύτερου έργου, για το οποίο υπογράφηκε σύμβαση, ο Δήμος Θεσσαλονίκης θα προχωρήσει σε παρεμβάσεις και σε δεκάδες άλλες οδούς που χρήζουν αποκαταστάσεων, όπως οι Τάκη Οικονομίδη, Βαφοπούλου, Μητροπολίτου Καλλίδου, Κυδωνιών, Λογοθέτου, Κίμωνος Βόγα, Τούσα, Μαργαροπούλου, Αμαλίας, Αλκμήνης, Πλούτωνος, Λεωνίδου, Μακεδονίας με Βούλγαρη κ.ά.

Δείτε ακόμη:
Η έκπληξη Ζέρβα στην Πατουλίδοτυ (vid)

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.