ΑθλητικάΘέμα

Super League: Τη Δευτέρα 8/5 οι αγώνες με απόφαση Μαρινάκη

Τη Δευτέρα 8/5 θα διεξαχθούν οι αγώνες της προτελευταίας αγωνιστικής της Super League, μετά τη σχετική απόφαση του προέδρου της Λίγκας, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Οι τρεις αγώνες ήταν προγραμματισμένοι για την Κυριακή 7/5, αλλά αποφασίστηκε η αναβολή τους μετά το σχετικό αίτημα του ΠΑΟ, λόγω των πολλών κρουσμάτων Covid στο «πράσινο» στρατόπεδο.

Τελικά, οι αγώνες μεταφέρονται ένα 24ωρο αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκοί επιθυμούσαν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό –και οι άλλες δύο αναμετρήσεις της αγωνιστικής- να διεξαχθούν την Τετάρτη ή στη χειρότερο των περιπτώσεων την Τρίτη.

Η σχετική ανακοίνωση της Super League:

«Ανακοινώνεται ότι δυνάμει απόφασης του Προέδρου και της Αναπληρώτριας Προέδρου του Δ.Σ., σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις του ΚΑΠ και σε συνέχεια της προ ολίγου απόφασης περί αναβολής των αγώνων της 9ης αγωνιστικής των Stoiximan Playoffs του Πρωταθλήματος ανδρών, οι εν λόγω τρεις (3) αγώνες ορίζονται να διεξαχθούν στα αρχικώς ορισθέντα γήπεδα τη Δευτέρα 8/5/2023 και ώρα 21:00».

Δείτε ακόμη:
Super League: 24 κρούσματα Covid o ΠΑΟ – Προς αναβολή η αγωνιστική

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.