Δήμοι - ΠεριφέρειεςΕλλάδαΘέμα

Στο στούντιο της εκπομπής «Μιλάμε Πολιτικά» Πάρις Μπίλλιας και Φίλιππος Γκανούλης (vid)

Για τη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία του σήμερα και του αύριο μίλησαν στην εκπομπή «Μιλάμε Πολιτικά» οι Πάρις Μπίλλιας, αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων της ΠΚΜ, και Φίλιππος Γκανούλης, περιφερειακός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης Οικολογία – Πράσινη Λύση.

Οι κύριοι Μπίλλιας και Γκανούλης συζήτησαν με τους Θεόδωρο Παπαδόπουλο και Γιάννη Χαβιανίδη για τη λειτουργία του περιφερειακού συμβουλίου και το ρόλο της αντιπολίτευσης, καθώς και για τα έργα –μεγαλύτερα και μικρότερα- που αφορούν τη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκαν στο Flyover, το χρονοδιάγραμμα και τις περιβαλλοντικές προεκτάσεις του έργου. Ιδιαίτερη μνεία έγινε στο σχεδιασμό και τα επόμενα βήματα για το ενιαίο παραλιακό μέτωπο, καθώς και στην ανάπλαση της ΔΕΘ, τη χαμένη ευκαιρία για έναν πράσινο πνεύμονα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και τα εμπόδια που βάζει η εκτίναξη του κόστους των οικοδομικών υλικών

Παράλληλα, μίλησαν για τα αντιπλημμυρικά έργα στις επτά περιφερειακές κοινότητες και τα προβλήματα που φέρνει η κλιματική αλλαγή, καθώς και για τις ενέργειες που προβλέπονται για να γίνει -επιτέλους- ένα οργανωμένο επιχειρηματικό πάρκο στο Καλοχώρι.

Δείτε όλα όσα είπαν οι κύριοι Μπίλλιας και Γκανούλης στην εκπομπή «Μιλάμε Πολιτικά»:
Μπορείτε να βρείτε όλο το αρχείο των συνεντεύξεων της εκπομπής “Μιλάμε Πολιτικά” στο σχετικό κανάλι στο Youtube και στη σελίδα της εκπομπής στο Facebook.

Δείτε ακόμη:
Β. Κόκκαλης, Φ. Παπάς και Π. Δαλαμπούρα στην εκπομπή «Μιλάμε Πολιτικά» (vid)

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.