ΘέμαΤοπικά

Στο Ανατολικό η Γερακίνα Μπισμπινά – Τι συζήτησε (vid)

Στο Ανατολικό βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες η Δήμαρχος Δέλτα, Γερακίνα Μπισμπινά, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Γιώργο Κιρκινέζη και τον τοπικό σύμβουλο Βασίλη Τανούρη.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του Δήμου Δέλτα, στη συνάντηση συζητήθηκαν οι μέχρι σήμερα παρεμβάσεις και δράσεις που έχουν λάβει χώρα στο Ανατολικό και αφορούν παρεμβάσεις στον ηλεκτροφωτισμό, επιδιορθώσεις, καθαρισμούς κτλ. ενώ στην συνέχεια τέθηκαν επί τάπητος τα ζητήματα που απασχολούν την κοινότητα.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η ανάγκη για την αναμόρφωση της εισόδου του Ανατολικού, η κάλυψη της ανάγκης στέγασης του παιδικού σταθμού, το κλείσιμο των ανοικτών φρεατίων και η κατασκευή δικτύου όμβριων υδάτων, η αναμόρφωση του κτιρίου της κοινότητας και της πλατείας, η συντήρηση εσωτερικά και εξωτερικά του Δημοτικού Σχολείου και του προαύλιου χώρου άλλα και σε συνεννόηση με τους ιερείς της κοινότητας η δημιουργία οστεοφυλακίου για την αποσυμφόρηση των κοιμητηρίων.

Η κα Μπισμπινά, αφού ευχαρίστησε για την συνεργασία τους τοπικούς συμβούλους, δεσμεύτηκε να παρακολουθεί στενά την εξέλιξη των παραπάνω θεμάτων και να είναι σε συνεννόηση με το τοπικό συμβούλιο για όποιο άλλο ζήτημα προκύψει.

Δείτε video από την παρουσία της κας Μπισμπινά στο Ανατολικό:

Διαβάστε ακόμη:
Μπισμπινά: «Ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης από 650 εθελοντές αιμοδότες» (vid)

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.