ΘέμαΤοπικά

Στην Ελασσόνα δίπλα στους σεισμοπαθείς Σύλλογος Σίνδου και δήμος Δέλτα(photogallery)

Το καραβάνι της αλληλεγγύης πήγε Ελασσόνα για να δώσει «χείρα βοηθείας» στους σεισμόπληκτους της περιοχής. Συγκεκριμένα στο δημαρχείο Ελασσόνας έφτασε η αποστολή που ξεκίνησε από τον δήμο μας και αποτελούνταν από τους εκπροσώπους του συλλόγου Καταστηματαρχών, τον πρόεδρο Θοδωρή Δημητριάδη και τον αντιπρόεδρο Γιώργο Καραδήμα, την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Βούλα Ελευθεριάδου άλλα και τους Γιάννη Χατζηγιάννογλου, τον Σωκράτη Μπαχτσεβανίδη, τον Γιώργο Ρίζο και τον Δημήτρη Παπανικολάου.  

Εκεί τους υποδέχθηκε η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Ελασσόνας κ. Φρόσω Καρκαβανίδου για να δεχθεί την προσφορά αγάπης που έφτασε με τα φορτηγά του κ. Χατζηγιάννογλου, του κ. Μπαχτσεβανίδη και του κ. Ρίζου οι οποίοι προσέφεραν τα μέσα για να γίνει η αποστολή ενώ τα τρόφιμα και τα άλλα αγαθά μαζεύτηκαν με την προσπάθεια όλων των μελών του συλλόγου Καταστηματαρχών που διοργάνωσε την δράση άλλα και με την πολύτιμη βοήθεια και συμβολή της κ. Ελευθεριάδου η οποία μέσα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο προσέφερε ως δήμος Δέλτα σημαντικές ποσότητες τροφίμων. Ιδιαίτερη χαρά τέλος ήταν για τον κ. Παπανικολάου αυτή η ενέργεια καθώς ο ίδιος αν και κάτοικος Σίνδου έχει καταγωγή από την Ελασσόνα και χάρηκε πολύ για την πράξη αλληλεγγύης και αγάπης που έγινε από όλους τους παραπάνω.

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.