ΘέμαΠαρασκήνιαΠολιτική

Φέρνει Παπανδρέου ο Αρβανιτίδης

Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου θα βρεθεί στην Θεσσαλονίκη για να μιλήσει για το βιβλίο του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Αρβανιτίδη το οποίο έχει τίτλο: «Πράσινη και Δίκαιη Μετάβαση- Με τους πολίτες, για τους πολίτες».

Το βιβλίο του βουλευτή της Β’ Θεσσαλονίκης θα παρουσιαστεί στο ευρύ κοινό την Τετάρτη 19 Απριλίου στο Porto Palace με τον Γ. Αρβανιτίδη να σημειώνει πως «είμαστε οι πρώτοι που θέσαμε στον δημόσιο διάλογο από την εποχή του Γ. Παπανδρέου το ζήτημα της πράσινης μετάβασης. Πρόκειται για τις προτάσεις μου για  ένα βιώσιμο παραγωγικό μοντέλο, την ενεργειακή δημοκρατία και την κλιματική ανθεκτικότητα. Θέσεις που έχουν κατατεθεί δημόσια. Έχουμε προηγηθεί και της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτό το θέμα» σημείωσε ο βουλευτής και συμπλήρωσε ότι «μαχόμαστε όλα αυτά που γράφω να γίνουν πράξη με το ΠΑΣΟΚ πρωταγωνιστή»

Στην παρουσίαση του βιβλίου θα είναι ομιλητές εκτός του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, ο γραμματέας Τομέα Ενέργειας ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και αν. καθηγητής ΕΜΠ Χάρης Δούκας και ο καθ. ΑΠΘ Γιώργος Ζαλίδης και ο Δημήτηρης Μάντζος, Δικηγόρος, Εκπρ. Τύπου ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.