Δήμοι - ΠεριφέρειεςΘέμαΠαρασκήνια

Δ. Κορδελιού – Ευόσμου: Η αποχώρηση της αντιπολίτευσης και ο… ΠΑΟΚ

Ανέβηκαν οι τόνοι στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου την Τετάρτη 21/2, με την πλειοψηφία της αντιπολίτευσης να αποχωρεί λίγα λεπτά μετά την έναρξη της συνεδρίασης και μέλη της διοίκησης να αναρωτιούνται σκωπτικά, εάν κάποιοι έψαχναν πρόσχημα για να προλάβουν να δουν την κρίσιμη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό…

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ανακοίνωσε την αναβολή της συζήτησης δύο θεμάτων. Η επικεφαλής της παράταξης «Μαζί στην Ανάπτυξη», Μαρία Μανούκα, αντέδρασε επειδή η διοίκηση δεν εξήγησε τους λόγους της αναβολής. Ο δήμαρχος Λευτέρης Αλεξανδρίδης της απάντησε ότι η διαδικασία δεν προβλέπει τη συζήτηση των αναβληθέντων θεμάτων, ότι αυτά θα συζητηθούν όταν έρθουν εκ νέου στο δημοτικό συμβούλιο και της ζήτησε να μην παρακωλύει τη συνεδρίαση. Η κα Μανούκα συνέχισε να διαμαρτύρεται, κατήγγειλε ότι το προεδρείο της έκλεισε το μικρόφωνο και είπε ότι η παράταξή της αποχωρεί. Ταυτόχρονα σηκώθηκε και ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πνοή», Κλεάνθης Μανδαλιανός, λέγοντας ότι και η δική του παράταξη αποχωρεί.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Αντίνου θεώρησε λανθασμένη την κίνηση της κας Μανούκα και διαχώρισε τη θέση του, παραμένοντας στο δημοτικό συμβούλιο. Στα έδρανα παρέμεινε και η παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση», με επικεφαλής τον Θανάση Κοκονά.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, δεν έλειψαν τα σκωπτικά σχόλια για «αποχώρηση… δουλεμένη στην προπόνηση», για να προλάβουν κάποιοι να δουν τον ΠΑΟΚ…

Δείτε ακόμη:
Αλεξανδρίδης: «Παρών στις εξελίξεις ο Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου»

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.