Τοπικά

Συνάντηση Καράογλου με τον σύλλογο Καταστηματαρχών

Στη Σίνδο βρέθηκε ο βουλευτής της Β’ Θεσσαλονίκης κ. Θοδ. Καράογλου και συναντήθηκε με το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Καταστημαρχών. Στην συνάντηση τέθηκε το θέμα της επόμενης ημέρας της πανδημίας και ζητήματα που έχουν να κάνουν με την περιοχή μας. Μάλιστα ο βουλευτής της ΝΔ ανήρτησε σχετική φωτογραφία και σχόλιο στην σελίδα του στο Facebook, όπου αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Συνεχίζοντας τις επαφές με τους παραγωγικούς φορείς της Β´ Θεσσαλονίκης επισκέφθηκα τη Σίνδο και συναντήθηκα με το ΔΣ του νεοσυσταθέντος Συλλόγου Εμπόρων και Επιχειρηματιών του Δήμου Δέλτα. Συζητήσαμε για τις συνέπειες της πανδημίας, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, τα μέτρα στήριξης τους από την Κυβέρνηση, ενώ έγινα αποδέκτης της αγωνίας τους για την επόμενη ημέρα. Το κοινό συμπέρασμα είναι πως ενωμένοι θα καταφέρουμε θα ξεπεράσουμε την υγειονομική κρίση και ότι μόνο αν προχωρήσουμε μεθοδικά και συντονισμένα θα κατορθώσουμε να βρούμε βηματισμό που θα μας οδηγήσει στο ξέφωτο της ανάκαμψης”.

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.