Δήμοι - ΠεριφέρειεςΘέμα

Ποιον ενοχλεί ο Γιουτίκας για τα διόδια;

Πολύς ντόρος έγινε για μια δικαιολογημένη και εμπεριστατωμένη πρόταση που ήρθε από τα χείλη όχι κάποιου τυχαίου ή άσχετου με το θέμα των διοδίων των Ν. Μαλγάρων. Ο Κώστας Γιουτίκας είναι Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα και άνθρωπος ο οποίος μεγάλωσε και δούλεψε στη Χαλάστρα με το τεχνικό του γραφείο. Άρα γνωρίζει πολύ καλά και από πρώτο χέρι και την επιβάρυνση που έχουν δεχθεί οι τοπικές κοινωνίες από την διέλευση χιλιάδων βαρέων οχημάτων, τόσο στις υποδομές καθώς οι δρόμοι καταστρέφονται με ρυθμούς που δεν θα υπήρχαν αν εξυπηρετούσαν μόνο τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής, άλλα και σε ποιότητα ζωής η οποία υποβαθμίζεται για δεκαετίες εξαιτίας αυτής της πραγματικότητας. Μάλιστα όχι τυχαία η μεταφορά του σταθμού διοδίων από τα Μάλγαρα αποτελεί πάγιο αίτημα των Δήμων στην ευρύτερη περιοχή από το 1998, ενώ υποδεικνύεται και στο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο του πρώην Δήμου Αξιού από το 2010 (ΦΕΚ 218/ τ. ΑΑΠΘ/7-6-2010).

Οπότε εύκολα προκύπτει το ερώτημα, ποιον ενοχλεί ο Γιουτίκας όταν μιλάει για ένα δίκαιο και εύλογο αίτημα μεταφοράς των διοδίων;

Σίγουρα όχι τους πολίτες που έχουν για χρόνια υπομείνει όλη αυτή την κατάσταση και στηρίζουν μια δίκαιη πρόταση σε ένα δίκαιο αίτημά τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *