ΕλλάδαΠολιτική

Ο Στάθης Κωνσταντινίδης συντονίζει Επιμελητήρια και Φορείς για τη στήριξη των πλημμυροπαθών

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, κ. Στάθης Κωνσταντινίδης, επικοινώνησε με Προέδρους Επιμελητήριων και Φορέων, συντονίζοντας κοινή προσπάθεια για τη στήριξη των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται από την πρωτοφανή κακοκαιρία στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Σε επιστολή του, ο κ. Κωνσταντινίδης σημειώνει ότι το Υφυπουργείο Μακεδονίας και Θράκης συμμετέχει ενεργά στην υποστήριξη των πλημμυροπαθών, με τη συλλογή και αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης, ως την ουσιαστικότερη πράξη ενσυναίσθησης και έμπρακτης βοήθειας.

“Το κύμα της αλληλεγγύης θα αποδειχθεί ισχυρότερο από το κύμα της κακοκαιρίας”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στο πλαίσιο αυτό προέτρεψε Επιμελητήρια και Φορείς να μεριμνήσουν για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, όπως: Εμφιαλωμένα νερά, τρόφιμα μακράς διάρκειας, γάλατα, κονσέρβες, βρεφικές κρέμες, δημητριακά κ.α., κουβέρτες και κλινοσκεπάσματα, μαξιλάρια, υπνόσακους, είδη προσωπικής και ατομικής υγιεινής.

Η παραλαβή των προσφορών θα γίνεται στις εγκαταστάσεις της Gold Air Cargo A.E. (ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, οδός ΔΑ7, ΤΚ 57022, τηλέφωνο επικοινωνίας 2310569330), το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου από τις 10.00 έως τις 14.00, την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου από τις 12.00 έως τις 17.00 και την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου από τις 08.00 έως τις 17.00.

Δείτε ακόμη:
ΠΚΜ: Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.