Τοπικά

Μήνυμα Κυριακίδη για τα ογκώδη και τα κλαδιά

Ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας Γιώργος Κυριακίδης απευθύνει έκκληση στους δημότες του Δήμου Δέλτα να περιορίσουν το κόψιμο των κλαδιών και την απόθεση ογκωδών απορριμμάτων δίπλα στους κάδους απορριμμάτων. Ο αντιδήμαρχος παροτρύνει δημότες και επιχειρηματίες που επιθυμούν να απορρίψουν ογκώδη αντικείμενα να καλούν πρώτα στις υπηρεσίες του Δήμου, είτε στο τηλέφωνο της γραμμής «νοιάζομαι» 2310788630 είτε στο τηλέφωνο της υπηρεσίας καθαριότητας 2310795074 προκειμένου να κλείνουν ραντεβού με τους υπαλλήλους ώστε να γίνεται συντονισμένα η αποκομιδή των ογκωδών.

Επίσης υπενθυμίζει ότι οι σακούλες σκουπιδιών πρέπει να είναι καλά κλεισμένες και να απορρίπτονται μέσα σε κλειστούς κάδους ζητώντας από όλους τους πολίτες, να λάβουν υπόψη την προστασία του περιβάλλοντος και την υγεία των συμπολιτών μας.

Η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Δέλτα ανακοινώνει ότι για τις επόμενες ημέρες θα γίνει μερική τροποποίηση των δρομολογίων των απορριμματοφόρων για την αποκομιδή απορριμμάτων μετά τα κρούσματα κορονοϊού που εντοπίστηκαν σε υπαλλήλους οι οποίοι έχουν ήδη μπει σε ολιγοήμερη καραντίνα όπως ορίζει το σχετικό πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ.

«Οι υπάλληλοι στην υπηρεσία καθαριότητας συνεχίζουν να παίρνουν όλα τα μέτρα για την προστασία τους από τον κορονοιό και καθημερινά δίνουν μάχη για την αποκομιδή των απορριμμάτων σε όλες τις κοινότητες του Δημου Δέλτα. Είναι καθήκον όλων μας να τους βοηθήσουμε να ανταπεξέλθουν στο δύσκολο έργο που έχουν αναλάβει» υπογραμμίζει ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Γιώργος Κυριακίδης.

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.