ΑθλητικάΘέμα

Μεθυσμένοι οι Πολωνοί διαιτητές του ΑΕΚ – Άρης, προκάλεσαν επεισόδιο και αγνοούνται!

Αγνοούνται οι Πολωνοί διαιτητές του ΑΕΚ – Άρης, οι οποίοι έφτασαν στην Αθήνα το Σάββατο (8/4) όντες… μεθυσμένοι και αφού προκάλεσαν επεισόδιο στη διάρκεια της πτήσης τους!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Πολωνοί διαιτητές που ορίστηκαν να διευθύνουν την κυριακάτικη (9/4) αναμέτρηση ΑΕΚ – Άρης, Πάβελ Ρατσκόφσκι, Ράντοσλαβ Σιέτζκα, Άνταμ Κούπσικ και ο VAR Κριστόφ Γιάκουμπικ, κατανάλωσαν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ μέσα στο αεροπλάνο και παράλληλα μιλούσαν για το παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Όταν κάποιοι Έλληνες παρενέβησαν, λέγοντάς τους ότι καταλάβαιναν όσα λέγονταν, οι Πολωνοί τους επιτέθηκαν! Πληροφορίες αναφέρουν συγκεκριμένα, ότι προκλήθηκε επεισόδιο ανάμεσα σε έναν πατέρα και το γιο του, τους οποίους οι διαιτητές περίμεναν στη φυσούνα και τους προπηλάκισαν.

Στη συνέχεια, καθώς πήγαιναν να παραλάβουν τις αποσκευές τους, οι Πολωνοί φέρονται να προπηλάκισαν εκ νέου τους δύο Έλληνες, ενώ έφτυσαν και τον πατέρα. Μάλιστα, παρενέβη η Αστυνομία και ο απεσταλμένος της ΕΠΟ, ο οποίος πήγε στον ιμάντα των αποσκευών για να τους χωρίσει.

Μέχρι και το μεσημέρι της Κυριακής, όταν γράφονταν αυτές οι γραμμές, οι Πολωνοί διαιτητές παρέμεναν εξαφανισμένοι, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη διεξαγωγή του αγώνα.

Δείτε ακόμη:
Αγκαλιά με τον τίτλο του πρωταθλητή ο Καμπανιακός

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.