Δήμοι - ΠεριφέρειεςΘέμα

Με τον Π. Τσακίρη επτά υποψήφιοι από την Κοινότητα Μεσαίου

Ενισχύεται ο συνδυασμός «Ανθρώπων Έργα» του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, με 7 υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους από την Κοινότητα Μεσαίου.

Πρόκειται για τους (αλφαβητική σειρά) Αριστείδη Λαζαρίδη, Παντελή Μαρμαρίδη, Χρήστο Μπατσή, Γιώργο Παπαδόπουλο, Βάϊο Φυλακτό, Γιώργο Φωτιάδη και Μελίνα Χρυσοχοΐδου, που δηλώνουν ότι στηρίζουν τον Παντελή Τσακίρη και θα είναι υποψήφιοι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι με τον συνδυασμό «Ανθρώπων Έργα».

Ακολουθούν σύντομα βιογραφικά σημειώματα:
Αριστείδης Λαζαρίδης

Γεννήθηκα το 1957 στο Μεσαίο Ωραιοκάστρου, όπου μεγάλωσα και κατοικώ μόνιμα. Είμαι παντρεμένος και έχω τρεις κόρες. Αποφοίτησα από την Τεχνική Σχολή του Ευκλείδη ως Ηλεκτρολόγος. Επαγγελματικά ασχολούμαι με χωματουργικές εργασίες. Ασχολούμαι με τα κοινά επειδή αγαπώ και νοιάζομαι για τον τόπο μου. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια είμαι αντιδήμαρχος Καλλιθέας και Αγροτικής Ανάπτυξης με την διοίκηση του Παντελή Τσακίρη. Συνεχίζουμε μαζί για να υλοποιήσουμε τα έργα, τα «Ανθρώπων Έργα», που έχουμε σχεδιάσει και ξεκινήσει να υλοποιούμε για να αναβαθμίσουμε και να κάνουμε καλύτερο τον Δήμο μας.

Παντελής Μαρμαρίδης

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Πετρωτό όπου και κατοικώ. Αποφοίτησα από το ΕΠΑΛ Κιλκίς και εξειδικεύτηκα στον τομέα της Γεωπονίας. Σήμερα εργάζομαι σε μεγάλη βιομηχανία τροφίμων. Μεγάλη μου αγάπη ο αθλητισμός και συγκεκριμένα το ποδόσφαιρο, όπου έχω διακριθεί στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Στηρίζω τον Παντελή Τσακίρη γιατί απέδειξε ως δήμαρχος ότι μπορεί να πετύχει πολλά. Είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό «Ανθρώπων Έργα» γιατί θέλω ως νέος άνθρωπος να δώσουμε στον τόπο μας πνοή ανανέωσης και να  δημιουργήσουμε ακόμη περισσότερα.

Χρήστος Μπατσής

Γεννήθηκα το 1966 στον Μονόλοφο Ωραιοκάστρου. Μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, αλλά επέστρεψα στο χωριό μου, όπου κατοικώ μόνιμα με την οικογένειά μου. Είμαι παντρεμένος, έχω δύο γιους και ένα εγγόνι. Είμαι έμπορος και πτυχιούχος τορναδόρος. Συμπορεύομαι με τον δήμαρχο Παντελή Τσακίρη στις εκλογές και τον συνδυασμό του «Ανθρώπων Έργα» γιατί πιστεύω ότι έχει το όραμα, τις γνώσεις, την πυγμή, το σχέδιο και τις δυνατότητες να υλοποιήσει έργα που θα βελτιώσουν το χωριό μας. Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος στις εκλογές του Οκτωβρίου για να ενισχύσω την προσπάθεια του δημάρχου να κάνουμε τον Μονόλοφο ακόμη καλύτερο.

Γιώργος Παπαδόπουλος

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Πετρωτό, όπου και κατοικώ μέχρι σήμερα. Αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο Καμπάνη Κιλκίς. Εξειδικεύτηκα στον τομέα της νοσηλευτικής από το ΕΠΑΣ του Υπουργείου Υγείας. Σήμερα εργάζομαι σε μεγάλη  ιδιωτική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τομέα της υφαντουργίας. Ασχολήθηκα με τα κοινά πρώτη φορά το 2010, όταν και οι συμπολίτες μου με εξέλεξαν κοινοτικό σύμβουλο. Στις δημοτικές εκλογές του 2019 ανέλαβα την προεδρία της τοπικής κοινότητας Μεσαίου. Την περίοδο 2018-2019 διετέλεσα και αντιπρόεδρος του σωματίου «Σπάρτακος».

Βάιος Φυλακτός

Μεγάλωσα και κατοικώ στο Μονόλοφο. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ. Ανέπτυξα συνδικαλιστική δραστηριότητα και εξελέγησα Πρόεδρος του Δ.Σ του Συλλόγου Φοιτητών Πολιτικών Επιστημών ΑΠΘ. Είμαι δόκιμος ερευνητής για ζητήματα Μέσης Ανατολής και Εθνικής Ασφάλειας στο Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων του Παντείου Πανεπιστημίου.

Γιώργος Φωτιάδης

Γεννήθηκα το 1989 στο Μεσαίο Ωραιοκάστρου, όπου μεγάλωσα και κατοικώ μόνιμα. Είμαι παντρεμένος και έχω ένα παιδί. Είμαι ιδιωτικός υπάλληλος και φέτος πρώτη φορά είμαι υποψήφιος στηρίζοντας τον δήμαρχο, Παντελή Τσακίρη, και τα «Ανθρώπων Έργα». Ένας βασικός λόγος που αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά είναι ότι αγαπώ το χωριό μου και θέλω να το κάνουμε ακόμη καλύτερο. Βλέποντας ότι τα τελευταία χρόνια γίνονται προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση από τον Παντελή Τσακίρη αποφάσισα να σταθώ στο πλευρό του και μαζί να φτιάξουμε περισσότερα πράγματα για τον τόπο μας, για τα παιδιά μας.

Μελίνα Χρυσοχοΐδου

Γεννήθηκα το 1982 και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη. Τα τελευταία 10 χρόνια κατοικώ στο χωριό Μεσαίο, όπου έχω την καταγωγή από τον πατέρα μου. Είμαι παντρεμένη με τον Τριαντάφυλλο Κούτλα και έχουμε τρία παιδιά, τη Σοφία, τον Χαράλαμπο και τον Ιωάννη. Είμαι απόφοιτος ΤΕΛ Πληροφορικής. Εργάστηκα ως γραμματέας σε εργοστάσιο υαλοπινάκων για 12 χρόνια και τώρα πλέον, τα τελευταία πέντε χρόνια, μεγαλώνω τα παιδιά μου. Είμαι ενεργή στα θέματα του τόπου μου. Ευαισθητοποιούμαι με την φροντίδα των αδέσποτων ζώων και ασχολούμαι εθελοντικά με κοινωνικά και πολιτιστικά θέματα. Δεσμεύομαι πως θα κάνω το καλύτερο για τα χωριά μας και θα ασχοληθώ με αγάπη και συναίσθημα ευθύνης για την επίλυση των θεμάτων που απασχολούν την καθημερινότητα των συμπολιτών μου. Στο πρόσωπο του Παντελή Τσακίρη είδα έναν ειλικρινή επικεφαλής της τοπικής αυτοδιοίκησης και πάνω απ’ όλα έναν καλό άνθρωπο. Για αυτό θα σταθώ δίπλα του, για να παράξουμε έργο. Για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας, για «Ανθρώπων Έργα».

Δείτε ακόμη:
Με τον Π. Τσακίρη 18 υποψήφιοι Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι από το Ωραιόκαστρο

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.