Δήμοι - ΠεριφέρειεςΘέμα

Υποψήφιος δήμαρχος Λαγκαδά ο Σάββας Αναστασιάδης

Ο κύβος ερρίφθη και ο Σάββας Αναστασιάδης θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Λαγκαδά στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Ο επί σειρά ετών βουλευτής της ΝΔ στη Β’ Θεσσαλονίκης ανταποκρίθηκε στην ανοιχτή επιστολή – πρόσκληση δημοτών και κατοίκων της περιοχής, με την οποία του είχαν απευθύνει προ ημερών σχετικό αίτημα, και πήρε την απόφαση να είναι υποψήφιος δήμαρχος Λαγκαδά.

Σε δήλωσή του, ο κ. Αναστασιάδης αναφέρει τα εξής:

«Με τιμά ιδιαίτερα η πρόσκληση των συμπολιτών μου και την αποδέχομαι. Η δήλωση της υποψηφιότητάς μου προέκυψε μετά από ώριμη και συγκροτημένη σκέψη, βασιζόμενη σε έναν μεγάλο  στόχο: την Αναγέννηση  του Δήμου Λαγκαδά, ενός από τους παλαιότερους, μεγαλύτερους και σημαντικότερους της ελληνικής επικράτειας. Η αγάπη για τον τόπο όπου γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω, η αγωνία μου για το μέλλον του και η επιθυμία μου για προσφορά, με γεμίζουν αίσθημα ευθύνης.

Η θητεία μου ως επάρχου Λαγκαδά και στη συνέχεια η πορεία μου στην κεντρική πολιτική σκηνή όλα αυτά τα χρόνια που εκλέγομαι βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Β’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης, είναι τεκμήριο της εμπειρίας, της αντίληψης και της γνώσης που απαιτούνται για να υπηρετήσω την αποστολή του Δημάρχου Λαγκαδά.

Γι’ αυτό και ξεκινώ συνειδητά την προσπάθεια αυτή, με διάθεση για σκληρή δουλειά, με σαφές και συγκροτημένο πρόγραμμα και με πρόθεση να ενεργοποιήσω όλες τις υγιείς και δημιουργικές δυνάμεις ολόκληρου του Δήμου. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε και θα αγωνιστούμε για να προχωρήσουμε δυναμικά μπροστά, να δημιουργήσουμε ευκαιρίες ανάπτυξης στην περιοχή μας, να διασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας».

Δείτε ακόμη:
Υποψηφιότητα Σάββα Αναστασιάδη ως δημάρχου Λαγκαδά ζητούν δημότες και κάτοικοι της περιοχής

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.