ΕλλάδαΘέμα

Κλείνει τμήμα της Περιφερειακής το βράδυ της Τρίτης 2/4

Κλειστό θα είναι τμήμα της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης από τις 23:00 το βράδυ της Τρίτης 2/4 έως και τις 05:00 τα ξημερώματα της επομένης.

Συγκεκριμένα, θα κλείσει το ρεύμα προς δυτικά, από τον κόμβο της Τριανδρίας έως και τον κόμβο της Νεάπολης.

Η ανακοίνωση της Τροχαίας αναφέρει τα εξής:

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Τρίτη (02/04/2024) και κατά τις ώρες 23:00 έως 05:00 της επομένης, θα εφαρμοστούν σταδιακά προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ανατολική Εσωτερική Περιφερειακή Οδό, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς δυτικά, μεταξύ των Ανισόπεδων Κόμβων Κ6 (Νεάπολης) και Κ8 (Τριανδρίας).

Συγκεκριμένα θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Εσωτερική  Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς δυτικά, από το ύψος του Α/Κ Κ8 (Τριανδρίας). Η κυκλοφορία των οχημάτων στην ανατολική Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς δυτικά, στο ύψος του Κ9 – Κ8 Α/Κ Τούμπας – Τριανδρίας θα εκτρέπεται στον Κλάδο Εξόδου προς Τούμπα – Τριανδρία και μέσω κατάλληλης σήμανσης θα διεξάγεται από τον αστικό ιστό.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.

Δείτε ακόμη:
Εργασίες επί της γέφυρας Αξιού στην ΕO2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας από Δευτέρα 1/4

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.