ΘέμαΤοπικά

ΚΚΕ: «Πρόκληση η παραχώρηση αίθουσας του δήμου Δέλτα στο κόμμα Κασιδιάρη»

Έντονη κριτική στη διοίκηση του δήμου Δέλτα ασκεί το ΚΚΕ, κατηγορώντας το δήμαρχο, Γιάννη Ιωαννίδη, ότι παραχώρησε αίθουσα του δήμου στο κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη.

Συγκεκριμένα, η ΚΟΒ Χαλάστρας της ΤΟ Δυτικής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ χαρακτηρίζει ως «πρόκληση στις δημοκρατικές ευαισθησίες και παραδόσεις του λαού της Χαλάστρας» την «προαναγγελθείσα εκδήλωση του μορφώματος Κασιδιάρη» στην περιοχή. Μάλιστα, κάνει λόγο για «τεράστια ευθύνη της δημοτικής αρχής και του δημάρχου Δέλτα κ. Ιωαννίδη, που παραχώρησε την αίθουσα του δήμου στο κόμμα του καταδικασμένου για την υπόθεση της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης της “Χρυσής Αυγής” Κασιδιάρη» και υποστηρίζει πως «οι υπηρεσίες του δήμου αντιμετώπισαν το ζήτημα υπηρεσιακά, χωρίς να μπουν στον κόπο να εξετάσουν ποιος κρύβεται από πίσω, σε ποια εγκληματική οργάνωση παραχωρείται δημοτικός χώρος».

«Να “πληροφορήσουμε” λοιπόν το δήμαρχο και τις υπηρεσίες του ότι το λεγόμενο Κόμμα “Έλληνες για την πατρίδα” είναι δημιούργημα και έχει επί κεφαλής του τον φυλακισμένο βαρυποινίτη Κασιδιάρη, που καταδικάσθηκε ως μέλος της ηγεσίας της “Χρυσής Αυγής” για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, που δολοφόνησε τον Παύλο Φύσα και άτυχους μετανάστες, που οργάνωσε πλήθος δολοφονικές επιθέσεις και άλλες κακουργηματικές ενέργειες, σε πολλές δε από αυτές ήταν και ο ίδιος ο Κασιδιάρης φυσικός αυτουργός» υπογραμμίζει η ΚΟΒ Καλάστρας και καλεί τόσο «το δήμαρχο να ανακαλέσει, έστω και την τελευταία στιγμή την προκλητική αυτή απόφαση και να μη δώσει δημοτικό χώρο και βήμα στους θαυμαστές και απογόνους των ναζί, τους συνεχιστές της εγκληματικής οργάνωσης της “Χρυσής Αυγής”» αλλά και τους εργαζόμενους της Χαλάστρας και όλου του δήμου να είναι σε ετοιμότητα και κινητοποίηση, «για να μη βρωμίσουν τη Χαλάστρα των αγώνων και των δημοκρατικών παραδόσεων οι ναζιστικές συμμορίες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δήμος Δέλτα: «Ανυπόστατη η ανακοίνωση του ΚΚΕ – Ουδέποτε εγκρίθηκε αίτημα Κασιδιάρη»

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.