ΘέμαΤοπικά

Δήμος Δέλτα: «Ανυπόστατη η ανακοίνωση του ΚΚΕ – Ουδέποτε εγκρίθηκε αίτημα Κασιδιάρη»

Στην αντεπίθεση πέρασε ο δήμος Δέλτα, χαρακτηρίζοντας «ανυπόστατη και λανθασμένη» την ανακοίνωση του ΚΚΕ περί παραχώρησης δημοτικής αίθουσας στο κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, ο δήμος Δέλτα ουδέποτε έλαβε σχετικό αίτημα «και φυσικά ουδέποτε ενέκρινε μια τέτοια πρόταση για τη διεξαγωγή εκδήλωσης σε δημοτικό χώρο». Μάλιστα, η διοίκηση του δήμου σημειώνει ότι η ανακοίνωση της ΚΟΒ Χαλάστρας της ΤΟ Δυτικής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ «αγγίζει τα όρια της συκοφαντίας» και ζητά την ανάκλησή της.

Αναλυτικά η απάντηση του δήμου Δέλτα στο ΚΚΕ:

«Με έκπληξή μας πληροφορηθήκαμε για την ανακοίνωση του ΚΚΕ που αναφέρεται σε παραχώρηση από το Δήμο Δέλτα αίθουσας στη Χαλάστρα για τη διεξαγωγή εκδήλωσης του κόμματος «Έλληνες για την Πατρίδα».

Σας ενημερώνουμε ότι η ανακοίνωση αυτή, βασίζεται τουλάχιστον σε κακή πληροφόρηση, δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και  αγγίζει τα όρια της συκοφαντίας προς τον Δήμο μας, τη διοίκηση και κατ’ επέκταση προς το πρόσωπο του Δημάρχου Γιάννη Ιωαννίδη.

Προς ενημέρωση του ΚΚΕ και όσων υιοθέτησαν αυτήν την άποψη, καθιστούμε σαφές ότι ουδέποτε ο Δήμος Δέλτα, το γραφείο Δημάρχου, ή οποία άλλη υπηρεσία αρμόδια για την παραχώρηση δημοτικών χωρών, έλαβε σχετικό αίτημα και φυσικά ουδέποτε ενέκρινε μια τέτοια πρόταση για τη διεξαγωγή εκδήλωσης σε δημοτικό χώρο.

Άλλωστε τόσο η διοίκηση του Δήμου Δέλτα  όσο και ο ίδιος ο Δήμαρχος  Γιάννης  Ιωαννίδης  διακρίνονται  από απόλυτα δημοκρατικές πεποιθήσεις με σαφείς θέσεις κατά  όλων των πολιτικών μορφωμάτων-σχηματισμών, που πολλώ δε μάλλον μέλη τους έχουν απασχολήσει και τη δικαιοσύνη.

Σας καλούμε να ανακαλέσετε την εν λόγω ανακοίνωση ως ανυπόστατη και λανθασμένη».

Δείτε ΕΔΩ τι ανέφερε η ανακοίνωση του ΚΚΕ που προκάλεσε την αντίδραση του δήμου Δέλτα.
Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.