ΘέμαΠολιτική

Κ. Καραγκούνης και Δ. Μάρδας στην εκπομπή «Μιλάμε Πολιτικά» (vid)

Για όλα τα φλέγοντα ζητήματα της επικαιρότητας μίλησαν στην εκπομπή «Μιλάμε Πολιτικά», με τους Θεόδωρο Παπαδόπουλο και Γιάννη Χαβιανίδη, ο Κωνσταντίνος Καραγκούνης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ, π. Αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης, και ο Δημήτρης Μάρδας, π. Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών και Υφυπουργός Εξωτερικών επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκαν στην πολιτική κόντρα που ξέσπασε γύρω από το θέμα της κηδείας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και συμφώνησαν ότι το πολιτειακό ζήτημα έχει κλείσει εδώ και σχεδόν μισό αιώνα.

Παράλληλα, σχολίασαν την τελευταία δημοσκόπηση της εταιρείας Interview για λογαριασμό της Politic, ενώ αναφέρθηκαν στην επικείμενη –πιθανότατα διπλή- εκλογική αναμέτρηση και το ενδεχόμενο συνεργασιών.

Οι κύριοι Καραγκούνης και Μάρδας δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στη ρύθμιση που επίκειται για κόμματα που σχετίζονται με εγκληματικές οργανώσεις, καθώς και στα ζητήματα της ακρίβειας, της ενεργειακής κρίσης και τα ελληνοτουρκικά, σε συνάρτηση και με το θέμα του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνου Φλώρου.

Αναλυτικά όσα είπαν οι Κ. Καραγκούνης και Δ. Μάρδας στην εκπομπή «Μιλάμε Πολιτικά»:

Μπορείτε να βρείτε όλο το αρχείο των συνεντεύξεων της εκπομπής “Μιλάμε Πολιτικά” στο σχετικό κανάλι στο Youtube και στη σελίδα της εκπομπής στο Facebook.

Δείτε ακόμη:
Παπαδημούλης, Πάνας και Παπάς στην εκπομπή «Μιλάμε Πολιτικά» (vid)

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.